Andreea Bălan, gest surprinzător după ce iubitul ei a ieşit singur la o terasă. Cum au reacţionat fanii artistei FOTO

Tiberiu Argint a fost surprins la o terasă din București fără iubita lui, Andreea Bălan. La scurt timp după ce a postt pe social media o fotografie, cântăreaţa a reacționat. Gestul artistei nu a trecut neobservat de apropiații și fanii săi care se bucură pentru alegerea ei făcută pe plan sentimental.

12 apr. 2021, 19:16
Andreea Bălan, gest surprinzător după ce iubitul ei a ieşit singur la o terasă. Cum au reacţionat fanii artistei FOTO

Andreea Bălan, gest surprinzător după ce iubitul ei a ieşit singur la o terasă. Tiberiu Argint s-a relaxat împreună cu un prieten la o terasă din București, iar la un moment dat s-a lăsat pozat de amicul alături de care a savurat băuturile preferate și a publicat imaginea pe Instagram. „Happy sunny Sunday (n.r.: – Duminică fericită și însorită)”, este mesajul adăugat de afacerist.

Andreea Bălan, gest surprinzător după ce iubitul ei a ieşit singur la o terasă

Printre cei care i-au lăsat un comentariu se numără și iubita sa. Andreea Bălan a pus trei emoticoane, printre care se numără și o inimă roșie, iar Tiberiu Argint i-a răspuns folosind același număr de simboluri, iar unul dintre ele este un sărut virtual, scrie Cancan.

Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo, la 7 ani de la despărţire: „Am început să pun presiune pe el”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint urmează să împlinească un an de relație și, conform unor surse din aturajul lor, afaceristul le-a cunoscut deja pe fiicele pe care artista le are cu George Burcea. Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, artista a fost provocată să vorbească despre un subiect delicat din viața amoroasă: nunta cu Tiberiu Argint. „Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a declarat Andreea Bălan.