Andreea Bălan, imagine horror cu tăieturi și vânătăi pe corp! Vedeta a explicat ce a păţit FOTO

Andreea Bălan şi-a şocat fanii cu o apariție neașteptată pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o fotografie în care se vede cu ochiul liber că are vânătăi și tăieturi pe picioare!

10 mart. 2022, 11:52
Andreea Bălan, imagine horror cu tăieturi și vânătăi pe corp! Vedeta a explicat ce a păţit FOTO
Andreea Bălan, imagine horror cu tăieturi și vânătăi pe corp

Andreea Bălan, imagine horror cu tăieturi și vânătăi pe corp! Fanii au fost cu adevărat șocați în momentul în care au văzut-o şi au început să se îngrijoreze!

Andreea Bălan, imagine horror cu tăieturi și vânătăi pe corp! Vedeta a explicat ce a păţit

Andreea Bălan a primit numeroase întrebări legate de starea ei de sănătate, motiv pentru care a ţinut să lămurească lucrurile. Vedeta a anunţat că nu este vorba despre nimic grav, ci doar de mai multe căzături la niște antrenamente speciale. „Când mai cazi și te tai. Mă antrenez intens, cu julituri, cu vânătăi, cu nervi, cu de toate”, a transmis Andreea Bălan.

Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Secretul dezvăluit de vedetă care o ajută de șapte ani!

Chiar şi aşa, fanii au fost curioși să afle despre ce antrenamente este vorba, dar Andreea Bălan a fost destul de reținută: „Așadar sunt iar la antrenamente. Nu vă pot spune ce antrenamente. Mă antrenez de ceva timp, dar nu pot să vă zic acum. Cert este că sunt foarte fericită și abia așteptă să vorbim despre acest subiect pe larg”.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost pronunțat. Actorul George Burcea a vorbit despre decizia magistraților, dar și despre cererile cântăreței care au fost respinse de judecători. „Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, a declarat George Burcea.