Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Secretul dezvăluit de vedetă care o ajută de șapte ani!

Andreea Bălan este una dintre vedetele care are un fizic de invidiat. Deși mulți români o critică pentru că ar fi ”prea slabă”, cântăreața se simte extrem de bine.

02 mart. 2022, 16:06
Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Secretul dezvăluit de vedetă care o ajută de șapte ani!

Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Puțini știu că artista Andreea Bălan acordă un timp special alimentației sale și face și foarte multă mișcare. Aceasta discută mereu cu fanii ei și le-a mărturisit de curând câte kilograme are, însă fanii nu au fost deloc fericiți cu ce au auzit.

Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Secretul dezvăluit de vedetă care o ajută de șapte ani!

Andreea Bălan a postat recent o fotografie unde aapare îmbrăcată într-o rochie portocalie, mulată. Lângă imagine, artista a scris „Tot mi-ați scris să mă mai îngraș.. iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”.

Andreea Bănică a intervenit imediat și i-a luat apărarea colegei sale. Aceasta spune că fanii ar trebui să o placă așa cum este, subliniind că ea face eforturi foarte mari pentru a rămâne la silueta la care este acum.

Citește și: Dieta pe bază de grăsimi, alternativa sănătoasă de a scăpa de kilogramele în plus. Mihaela Bilic a dezvăluit secretul acestui regim alimentar!
„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi ce mănânc, când sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lasat D-zeu nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi, slabă, suplă, să te încapă orice haină”, a fost comentariul Andreei Bănică.

De altfel, Andreea Bălan a spus că, în ceea ce privește alimentația, ea se menține în formă consumând prăjituri și ciocolată. Ea le-a spus internauților de pe Instagram că nu se dă înlături de la prăjituri și nici de la ciocolată. Mai mult, Andreea a declarat că nu își refuză nicio plăcere culinară, însă compensează cu mult sport.

„Niciodată nu refuz o prajitura bună și așa îmi mențin silueta, cu prajituri, ciocolată si… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămană), masaj (de 3 ori pe saptamană) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez.”, a scris îndrăgita vedetă pe social media.

Citește și: Dieta super-rapidă cu care Beyonce a slăbit 30 kg. În ce constă meniul-minune care a ajutat-o să topească kilogramele într-o lună şi jumătate