Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a putut să spună despre George Burcea, fostul ei soţ

Andreea Bălan păstrează legătura cu George Burcea, fostul ei soţ, strict pentru cele două fetiţe pe care le au împreună. Totuşi, o situație cu care s-a întâlnit la America Express a făcut-o pe artistă să-şi aminetească de fostul ei partener şi să izbucnească în lacrimi.

25 ian. 2023, 14:46
Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a putut să spună despre George Burcea, fostul ei soţ
Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a putut să spună despre George Burcea, fostul ei soţ

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Vedeta şi fosta ei colegă de trupă Andreea Antonescu găsit cazare la o femeie care rămăsese văduvă și își creștea singură copiii. „Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a declarat Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. „Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!” FOTO

Artista și-a dat seama cât de important este că tatăl fetițelor sale este prezent în viața micuțelor, atât în cazul ei, cât şi în cel al Andreei Antonescu: „A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”.

Citeşte şi: Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”

Recent, Andreea Bălan și-a avertizat deja viitorul iubit și spune că mama ei va locui cu ei indiferent de situație. „Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!”, a declarat Andreea Bălan.