ANDREEA BĂLAN: „Mă înţeleg bine cu părinţii lui Keo”

Andreea Bălan spune că relația dintre ea și Keo este una aparte, dat fiind faptul că ani de zile au trăit împreună și au încă multe lucruri în comun, chiar și o casă. Și cu părinții lui Keo Andreea menține legătura, iar, din când în când, primește daruri de la ei.

08 mai 2015, 07:31
ANDREEA BĂLAN: „Mă înţeleg bine cu părinţii lui Keo”

„Ciocolata o am chiar de la mama lui Keo. Recent mi-a trimis-o. Ei ştiu că îmi place foarte mult această ciocolată şi mi-au trimis-o acasă. Oricum sunt lucruri care ne leagă, ne leagă casa, ne leagă lucruri administrative. Casa este în continuare pe numele amândurora, dar ca să explic, eu nu locuiesc în toată casă, doar în partea mea de casă. Cealaltă parte este goală, nu locuieşte nimeni acolo. Este linişte şi pace, este o pace pe care ne-am dorit-o probabil amândoi. Şi există o relaţie chiar foarte ok, pentru că sunt lucruri care ne leagă.

Sunt convinsă că există regrete, mi s-a spus că există aceste regrete, pentru că îţi dai seama este greu să înlocuieşti acei ani şi să găseşti acea compatibilitate cu altcineva. Ceea ce este important acum este faptul că există respect faţă de mine, este linişte, nu există scandaluri. Eu întodeauna m-am înţeles foarte bine cu părinţii lui,” a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Agentul Vip”, de la Antena Stars, citează www.libertatea.ro.