Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au împlinit un an de relaţie. Cum au marcat cei doi evenimentul

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au împlinit un an de relaţie. Şi nu au lăsat să treacă acest eveniment fără a-l marca aşa cum se cuvine. Cei doi au ales să meargă într-un sejur în Dubai.

24 mai 2021, 16:42

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au făcut o grămadă de poze în Dubai, pe care le-au postat, apoi, pe conturile de socializare proprii. Cei doi îndrăgostiţi îşi revarsă dragostea nu doar în viaţa reală, ci şi în social media, fiecare dintre ei lăsând comentarii la pozele celuilalt. Timp de un an de zile cei doi și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioşilor.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au împlinit un an de relaţie

Pentru a-și impresiona iubita, Tiberiu Argint a ales unul dintre cele mai scumpe și luxoase hoteluri din Dubai.

Citeşte şi Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproape 3 luni de când a născut: „Pozele sunt neretuşate”

Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat”, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Chiar dacă și acum s-au ferit să-și facă poze împreună, cei doi au împânzit conturile de Instagram cu imagini din aceeași locație, la care Andreea i-a comentat drăgăstos iubitului: „La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat!”, i-a scris Andreea lui Tiberiu Argint pe Instagram.

Iar după această vacanţă romantică în doi, ce marchează împlinirea unui an de relaţie, Andreea are de gând să-şi ia fiicele şi mama şi să plece în Egipt.

Citeşte şi Cine este femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Care este semnificaţia sacourilor albe şi a eşarfelor mov purtate de cele mai iubite femei din viaţa actorului

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu au de gând să se căsătorească

Se iubesc, dar nu au de gând să ajungă prea curând în faţa altarului. Invitată, recent, în emisiunea „Xtra Night Show”, artista a explicat de ce a ales să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşilor, dar şi de ce nu intenţionează să se mărite în viitorul apropiat.

Ultimii ani nu au fost cei mai uşori din viaţa Andreei. A fost la un pas de moarte după cea de-a doua naștere, când, în timpul cezarienei, a suferit un stop cardio-respirator. Complicaţiile grave i-au pus viaţa în pericol. Ulterior, a fost supusă la nu mai puţin de alte trei intervenţii chirurgicale. Şi ca şi cum problemele de sănătate nu ar fi fost de ajuns, artista a fost nevoită să facă faţă şi divorţului, dar și luptei pentru custodia copilului.

Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu te căsătorești niciodată și să trăiești așa foarte bine”, a spus Andreea Bălan pentru “Xtra Night Show”.