Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale: „Sunt atat de fericită”

Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale. Ella și Clara sunt cele mai importante persoane din viața artistei și încearcă să le ofere tot ce este mai bun. Recent, a avut mari emoții, deoarece au urcat pe scnă, pentru prima dată.

05 dec. 2022, 11:17
Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale: „Sunt atat de fericită”
Cântăreața a cântat alături de Ella și Clara pentru prima dată, la Sala Palatului

Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale. Cântăreața a cântat alături de Ella și Clara pentru prima dată, la Sala Palatului din București, și a fost extrem de emoționantă. Cele trei nu au fost singure, ci acompaniate de celebra Iuliana Beregoi.

Citește și: Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”

Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale

Andreea Bălan se simte o mămică împlinită și radiază de fericire în compania micuțelor ei, Ella și Clara. De această dată, cântăreață și-a surprins fanii, după ce a fost prezentă cu cele două fetițe la Sala Palatului.

Andreea Bălan a mărturisit pe rețelele de socializare că este pentru prima dată când urcă pe scenă alături de fiicele sale. Vedeta a fost cu zâmbetul pe buze, iar atmosfera a fost întreținută și de Iuliana Beregoi. ”Ella si Clara sunt prima oara pe scenaaa la Sala Palatului cu @iulianaberegoiofficial. Sunt atat de fericita sa le vad pe scena❤️❤️❤️”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan

Ambele sunt mame de fete, însă, vizavi de expunerea lor, cele două au păreri total diferite. Dacă designerul își postează foarte rar gemenele pe Internet, cântăreața face fix invers.

Creatoarea de modă a fost vizibil deranjată după ce a văzut un filmuleț cu artista, în timp ce dansa cu una dintre fetițele ei, făcând mișcări destul de alerte și rapide. Vedeta nu a privit cu ochi prea buni acest lucru, considerând întreaga situație drept o „mascaradă”.

Dansul miresei sau nu știu ce a făcut Andreea Bălan. Ce să zic… copiii poate la 18 ani vor cere și despăgubiri. Ce să mai zic.. ei nu-și dau acordul să fie măscăriți în felul acesta.”, a fost declarația făcută de Dana Budeanu. (Vezi AICI video)