Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre modul în care divorţul a afectat-o: „Acea iubire îţi dă o putere uriaşă”

S-au scurs şapte luni de la divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Ambii şi-au refăcut vieţile, dar despre perioada post-divorţ nu au avut tăria să vorbească. Până acum. Invitată la Observator, Andreea Bălan a recunoscut că a fost o perioadă neagră din viaţa ei, căreia i-a supravieţuit graţie iubirii celor două fetiţe ale ei.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 06:38

Andreea Bălan a mărturisit că a avut momente în care nu a putut să mai țină toată durerea în ea și a explodat, a plâns și a suferit. Pe de altă parte, artista a mai spus că se simte norocoasă că în acele momente le-a avut aproape pe fiicele ei, care au alinat-o şi i-au adus bucurie. Cu ajutorul lor, totul i-a părut mai uşor.

O mamă își ia puterea întotdeauna de la copii, și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere uriașă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Bălan a lansat și o nouă piesă inspirată din viaţa ei

Vedeta a lansat o nouă piesă în care pare că vorbește despre acest subiect. Piesa prezintă iubirea în diferite forme și „în fiecare stadiu al său”.

Citeşte şi George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

Dragilor, in prag de toamnă, pun în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc. „Poveste de toamnă” este aici pentru voi și redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Iți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea. Sper sa va placa si aștept mesajele voastre”, a scris Andreea Bălan în comentariile videoclipului.

Deși a trecut print-o despărțire destul de urâtă, în care a plouat cu acuzaţii din fiecare parte, Andreea a reușit să se pună din nou pe picioare, iar din vară a ănceput o nouă relaţie. Andreea şi-a găsit liniştea în braţele lui Tiberiu Argint, în timp ce George Burcea este la începutul relaţiei cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la Ferma.