Andreea Bălan rupe tăcerea despre cum e să fii mamă singură: „Trebuie să suplinesc mai mult. Programul meu se închide la cinci jumate”

Andreea Bălan s-a despărţit de George Burcea, ce îi mai leagă acum sunt cele două fetiţe pe care le au împreună. Jurata de la Te cunosc de undeva locuieşte cu micuţele şi cu mama ei, care o ajută încă de de când s-a născut Ella, fiica cea mare.

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 13:54
Andreea Bălan rupe tăcerea despre cum e să fii mamă singură: „Trebuie să suplinesc mai mult. Programul meu se închide la cinci jumate”

Artista recunoaşte că nu este uşor să fii mamă singură, trebuie să îşi rezolve toate treburile până după-amiază, pentru ca apoi să se poată dedica întru totul fetiţelor.

O am pe mama mea, care mă sprijină cu absolut orice. Ea este un real ajutor și este din prima zi de viață a Ellei. Ea este cea care ține casa și știe tot. E stâlpul meu. Îi mulțumesc, îi spun că o iubesc, o respect, o apreciez, și să ai, mami, ani mulți și multă sănătate să fii lângă noi!

Pentru mine e important să fie ambele fericite în mod egal și să le fericesc în mod egal și să nu simtă că există diferențe. Fiecare copil percepe diferit atenția părinților, iar eu acum, fiind mamă singură și full-time, trebuie să suplinesc mai mult.

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc„, a declarat Andreea Bălan într-un interviu la Antena Stars.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

George Burcea, umilit de Andreea Bălan: „Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

Războiul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a se fi încheiat. Actorul a făcut noi declaraţii acide, la Ferma, despre mama fetiţelor sale. Totul a plecat de la Andreea Antonescu, căreia i-a spus în faţă că nu i-ar da imunitatea, dacă ar avea-o.

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, pentru că au muncit și au făcut foamea aici.

Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea la Ferma.

Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață” a fost replica Mihaelei Rădulescu.

Andreea Antonescu nu s-a putut abţine şi a replicat: „Eu pe a mea o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină”.