Andreea Bălan, schimbare SURPRINZĂTOARE de look

Andreea Bălan este una dintre cele mai longevive artiste de după 1990, dar de-a lungul timpului nu a fost foarte generoasă cu schimbările de look.

RomaniaTV.net
22 mart. 2015, 14:09

Andreea Bălan a fost mereu blondă, cu părul lung, singurele variaţiuni de stil având fiind legate de coafură. Ba cu părul perfect întins, ba cu bucle generoase şi cu extensii, Andreea Bălan a fost mai degrabă conservatoare cu look-ul său.

Tocmai de aceea, Andreea Bălan a reuşit să-şi şocheze fanii cu noua imagine pe care a afişat-o. În locul pletelor lungi şi blonde, cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu părul scurt, tuns bob, într-o nuanţă de blond mult mai închisă decât cea cu care a obişnuit artista.

Citeşte şi Andreea Bălan va TURBA de FURIE când va afla ASTA: „Dacă o deranjează, nu e problema mea”

Look-ul său nu a fost primit cu prea mare entuziasm de fani. „Nu îţi stă bine aşa”, „Pari de 40 de ani”, „Semeni cu Sanda Ţăranu” au fost doar câteva dintre comentariile primite, dar Andreea Bălan s-a grăbit să îşi liniştească fanii şi să le explice că este doar o perucă pe care a încercat-o înainte de „Te cunosc de undeva”.