Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea e departe de final. Procesul deschis de Andreea Bălan împotriva fostului partener a pornit cu stângul

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă cu toate acestea lucrurile nu s-au finalizat între aceștia. Procesul pe care Andreea Bălan l-a deschis împotriva fostului partener a debutat cu stângul.

26 nov. 2022, 17:05
Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea e departe de final. Procesul deschis de Andreea Bălan împotriva fostului partener a pornit cu stângul

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă cu toate acestea lucrurile nu s-au finalizat între aceștia. Procesul deschis de Andreea Bălan împotriva fostului partener a început cu stângul. Mai exact, judecătorii de la Tribunalul București au ajuns la concluzia că dosarul este de competența colegilor de la Judecătoria Sectorului 3, așa că au decis transferul acestuia.

Procesul deschis de Andreea Bălan împotriva fostului partener a început cu stângul

Dosarul înregistrat de Andreea Bălan în luna septembrie a fost analizat de magistrații de la Tribunalul București, care au ajuns la concluzia că cel care a introdus greșit cererea este chiar avocatul vedetei. Imediat instanța s-a sesizat din oficiu, iar dosarul a fost trimid către Judecătoria Sectorului 3, unde Andreea Bălan și George Burcea vor veni peste trei săptămâni.

Admite excepţia de necompetenţă materială a Tribunalului Bucureşti –Secţia a III –a Civilă invocată de către instanţa de judecată, din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată şi precizată de către reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN, în favoarea Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti –Secţia Civilă. Fără cale de atac”, au hotărât judecătorii, conform spynews.ro.

Andreea Bălan a hotărât să ia atitudine în fața lucrurilor calomnioase pe care George Burcea le-ar fi spus despre ea și a depus cerea de chemare în judecată a acestuia. Conform sursei menționate anterior, în cererea de chemare în judecată, Andreea Bălan ar fi solicitatr ca instanța să dispună ștergerea postărilor calomnioase și să îi interzică lui Burcea să mai facă afirmații mincinoase despre ea. De asemenea, Andreea Bălan a dorește ca George Burcea să achite toate cheltuielile de judecată.

Citește și: Toni Iuruc, răvăşit de divorţul de Simona Halep. Cum a ajuns să arate afaceristul după despărţirea fulger FOTO

Una dintre postările cu pricina se referă la cățelul familiei despre care George Burcea susține că nu a fost îngrijit cum trebuie de Andreea Bălan.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea – n.r.) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. (…) Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (lui George Burcea – n.r.), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a povestit Andreea Bălan în urmă cu ceva zile pe conturile de scializare.

George Burcea a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, în dosarul în care era acuzat că a condus mașina sub influența drogurilor. Deși instanța i-a interzis  să mai conducă mașina o perioadă, Curtea de Apel i-a dat permisul înapoi.

Citește și: Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare: ”Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău”. Cum a reacționat aceasta