Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor participa la America Express, care începe din data de 15 ianaurie la Antena 1.

04 ian. 2023, 18:07
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

E unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din România în momentul de față, iar în acest an există și o premieră. Emisinea va fi duminică 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

Au fost două sezoane cu povești interesante în toate colțurile Asiei, însă acum aventura se mută pe continentul american. Concurenții se vor plimba prin Mexic, Guatemala și Columbia și vor îndeplini provocări care mai de care mai dificile. Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele nouă perechi care vor trece prin probe de foc pentru a câștiga.

”O să fim noi două, ne cunoaștem cu bune și cu rele. Când una dintre noi se duce pe arătură, cealaltă știe cum s-o aducă înapoi”, declara Andreea Antonescu la început, adăugând cu referire la Andreea Bălan: ”Tu, când auzi de competiție, nu vezi decât marele premiu. Punct. Nu avem alte bariere”.

Citește și Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express: „Asta e bluza cu care am filmat în primăvară”

”Participând la reality show-uri în general, am crezut că îmi pot face o părere despre ce va urma și în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu e deloc așa. În America Express e total diferit față de cum ne așteptam noi. Nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență unică, cu urcușuri și coborâșuri. Acum ești în culmea fericirii, în secunda doi, îți vine să te așezi pe bordură și acolo să rămâi”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu: Noi am crezut că putem anticipa anumite lucruri. Ei bine, nu. Nu poți anticipa nimic la America Express

Andreea Antonescu a mărturisit că ea și fosta colegă de trupă au trecut prin niște experiențe la care nu s-ar fi gândit vreodată.

”Noi am crezut că putem anticipa anumite lucruri. Ei bine, nu. Nu poți anticipa nimic la America Express. Totul e surprinzător. Sunt niște misiuni cu totul neașteptate. De multe ori ne întrebăm: `cine gândește probele astea?!`”, a declarat și Andreea Bălan, care a mărturisit că cele mai grele provocări au fost găsirea cazărilor la orele serii și autostopul, atunci când aveau nevoie de transport pe distanțe foarte lungi. ”E un reality show cu bune și cu rele. De aceea, unii dintre noi au și tot felul de reacții – care sunt reale. Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile și ești pur și simplu așa cum ești tu cu adevărat!”, a punctat ea.

Citește și Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express. Chef-ul a împlinit 50 de ani

Cele două artiste au fost puse în situații foarte dificile. Spre exemplu, au avut de parcurs un traseu prin anumite zone în care a fost nevoie de măsuri de securitate sporite.

”Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii și cei care ne ajutau cu transportul cu mașina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliție dacă vrem să găsim un loc de cazare”, a povestit Andreea Antonescu. ”Ca să fii în America Express îți trebuie mult curaj și un pic de inconștiență!”, a adăugat Andreea Bălan.

Cine sunt ceilalți concurenți

În afară de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, vor mai participa Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.