Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express. Chef-ul a împlinit 50 de ani

Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express. Două luni de zile, mai multe vedete au trăit aventura vieții lor, însă acum s-au întors acasă și sunt nerăbdători ca show-ul să fie difuzat pe Antena 1.

22 iul. 2022, 15:18
Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express. Chef-ul a împlinit 50 de ani
Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express

Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express. Printre cei care au luat parte la show se află şi juratul de la Chefi la cuţite, care a mers în America Latină însoţit de iubita lui, Doina Teodoru. Cei doi au acceptat imediat provocarea și erau foarte fericiți, înainte de a începe filmările, dar și emoționați de ceea ce va urma.

Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. @doina.teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! @asiaexpressromania … venim!!!”💜, spunea chef Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu 30 de kilograme. A renunțat la un singur aliment

Cum arată Cătălin Scărlătescu, după ce s-a întors de la America Express

În urmă cu puţin timp, Cătălin Scărlătescu a ajuns acasă şi a făcut o postare pe reţelele de socializare. Printre altele, le-a mulţumit fanilor pentru urările primite de ziua lui, bucătarul a împlinit zilele trecute vârsta de 50 de ani.

De ziua mea…mi-am luat stradã! 😂”, a spus chef Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația pe care o are cu Doina Teodoru

Scărlătescu și Doina Teodoru, câștigătoarea „iUmor” și actriță în „Băieți de oraș”, sunt împreună de mai bine de un an, se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor.

La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!” , a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.