Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express: „Asta e bluza cu care am filmat în primăvară”

Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express. Unul dintre cei mai apreciaţi chefi din România s-a întors recent din America Latină, acolo unde a făcut echipă cu iubita lui, Laura Teodoru.

10 aug. 2022, 21:38
Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express: „Asta e bluza cu care am filmat în primăvară”
Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express

Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu ajunsese să cântărească 120 de kilograme, iar grăsimea pe care o avea acumulată în corp îi putea crea probleme mari de sănătate. Așa că s-a ambiționat și a dat jos 50 de kilograme.

Citeşte şi: Secretul lui Cătălin Scărlătescu. Cum reușește să își mențină greutatea, după ce a slăbit și s-a îngrășat la loc: „Mă lua amețeala pe stradă”

Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express

Ceea ce i-a şocat pe fani este faptul că s-a întors din America cu mai multe kilograme în minus, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Bucătarul le-a arătat internauților cât de mari i-au rămas hainele ce le purta în primăvară, atunci când au început filmările.

Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express, ăsta e!”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un videoclip postat pe pagina personală de Instagram.

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația pe care o are cu Doina Teodoru

Scărlătescu și Doina Teodoru, câștigătoarea „iUmor” și actriță în „Băieți de oraș”, sunt împreună de mai bine de un an, se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor.

La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!” , a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.