Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Jador. Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” a rupt tăcerea

Andreea Bălan și Jador au fost surprinși în ultima vreme în ipostaze tandre în club, la restaurant și în mașină, noaptea pe stradă. Gesturile extrem de apropiate între aceștia i-au făcut pe fani să creadă că formează un cuplu. 

27 mai 2023, 09:47

Andreea Bălan și Jador sunt doi artiști extrem de apreciați de publicul din România. Au o carieră de succes în muzică și fac furori de fiecare dată când urcă pe scenă. În ultima vreme, Andreea Bălan și Jador au fost fotografiați și filmați de mai multe ori împreună la evenimente private, la restaurant și chiar în mașină. Odată cu apariția imaginilor, au apărut și zvonuri că ce doi ar avea o relație mai mult decât profesională. Gesturile apropiate dintre cântăreață și Jador i-au făcut pe mulți să creadă că au o idilă.

Citește și: Cât de bine câștigă Andreea Bălan din muzică. Sumele uriașe care se învârt în conturile artiștilor din România „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”

După apariția zvonurilor, Andreea Bălan a răbufnit. „Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a spus Andreea Bălan, potrivit BZI.

Citește și: Cine este Victor Șuiu, bărbatul cu care s-a afișat Andreea Bălan în Dubai. Cei doi apar în ipostaze romantice

Și Jador a ținut să precizeze că el și Andreea Bălan nu formează un cuplu, însă a spus se simte foarte bine în compania artistei. Cei doi au lansat o piesă împreună, iar în curând vor mai surprinde publicul cu o nouă creație muzicală.