George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan: „De două luni mi se permite să le iau pe fete”

George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan. Actorul și-a deschis sufletul și a vorbit în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță, despre divorțul de cântăreaţă. Cei doi au avut o relație controversată, căsnicia lor terminându-se cu scandal.

28 oct. 2021, 09:31
George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan: „De două luni mi se permite să le iau pe fete”
George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan

George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan. Actorul a mărturisit că momentul de cumpănă a fost atunci când fosta lui soție era pe moarte și el era acasă cu un copil și un altul care abia se născuse de o jumătate de oră.

A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.

Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.

Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

Citeşte şi: George Burcea, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Viviana Sposub: „Bravo, iubire!”

George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan

Actorul a dezvăluit că s-a simțit abandonat de toată lumea în cele mai grele momente din viața lui, singura persoană care a fost lângă el a fost naşului mezinei sale. „Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu. Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor.

Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului celui mic, nu a fost nimeni alături de mine. Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut.

Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat”, a mai spus George Burcea.

https://www.youtube.com/watch?v=8QFmPEySeiY