George Burcea, declaraţie de dragoste pentru Viviana, la Bravo, ai stil!: „Te iubesc de mor”

George Burcea a făcut o declaraţie de dragoste pentru Viviana, la Bravo, ai stil!. Sâmbătă seara, în cadrul Galei pentru mirese, Viviana și actorul au oferit momentul serii, interpretând pe scenă rolul mirilor îndrăgostiți până peste cap.

27 sept. 2021, 08:54
George Burcea, declaraţie de dragoste pentru Viviana, la Bravo, ai stil!: „Te iubesc de mor”
George Burcea, declaraţie de dragoste pentru Viviana

George Burcea, declaraţie de dragoste pentru Viviana. Atât actorul, cât şi iubita lui, și-au făcut apoi declarații siropoase în direct, însă inelul a întârziat să apară. „Mai așteptăm puțin”, a spus Viviana, care l-a somat pe George să-i spună că o iubește în fața lumii întregi.

Citeşte şi: George Burcea, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Viviana Sposub: „Bravo, iubire!”

George Burcea, declaraţie de dragoste pentru Viviana

Te iubesc de mor, iar toți cei care au dat sau vor da cu magicul și mega folositul «hate» nu sunt decât acele persoane care-și doresc tot ce noi avem. Și știi de ce? Pentru că ei sunt conștienți că niciodată nu vor putea avea așa ceva”, a fost declarația pe care George Burcea i-a făcut-o iubitei lui după concurs, pe Instagram.

George Burcea a făcut eforturi pentru a o aduce pe Viviana Sposub înapoi în braţele sale. Cei doi şi-au reluat povestea de dragoste şi au împărtăşit acest lucru şi cu fanii, pe reţelele de socializare.

Actorul a convins-o pe Viviana că ţine foarte mult la ea şi vrea să fie din nou împreună. Într-un final, bruneta a cedat şi s-a împăcat cu actorul.

Pe Instagram, după ce s-au fotografiat împreună, tatăl fetițelor juratei de la ”Te cunosc de undeva” a ”scăpat” imaginea de cuplu, dar nu oricum, ci însoțită de un mesaj: ”Te iubesc”, a scris George Burcea în dreptul imaginii.

George Burcea va plăti pensie alimentară

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul este încă în desfășurare. Cel mai probabil, cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar actorul va fi nevoit să plătească pensie alimentară.

Astfel, conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele sale. Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar.

Mai mult, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.