Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit. Motivul pentru care blonda i-a dat papucii iubitului ei

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit. După un an şi jumătate de relaţie, povestea de dragoste dintre cântăreaţă şi fratele prezentatoarei Sonia Argint s-ar fi sfârşit. Artista ar fi fost cea care a decis să nu mai formeze un cuplu cu tânărul de care se arăta extrem de îndrăgostită.

11 oct. 2021, 15:55
Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit. Motivul pentru care blonda i-a dat papucii iubitului ei
Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit

Andreea Bălan

şi Tiberiu Argint s-au despărţit. Discuțiile dintre cei doi ar fi pornit din cauza că Tiberiu Argint nu și-ar fi dorit să ajungă prea curând în fața altarului, lucru pe care artista și-l dorea. În plus, omul de afaceri nu ar fi fost atât de implicat în viața de familie.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit

Acesta ar fi și motivul pentru care Tiberiu mergea destul de rar în casa artistei, iar atunci când o făcea nu se arăta prea drăgăstos cu fiicele Andreei, scrie Cancan.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, la puțin timp după ce Sonia Argint i-a luat interviu lui George Burcea, artista i-ar fi spus lui Tiberiu Argint să nu o mai viziteze și astfel relația lor s-ar fi încheiat. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire definitivă sau cei doi vor ajunge la sentimente mai bune.

Citeşte şi: Andreea Bălan nu mai poate face copii. Cum a reacţionat iubitul ei, Tiberiu Argint

Câţi bani va încasa Andreea Bălan de la George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul este încă în desfășurare. Cel mai probabil, cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar actorul va fi nevoit să plătească pensie alimentară.

Astfel, conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele sale. Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar.

Mai mult, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.

George Burcea pare că a avut un an bun din punct de vedere financiar, în ciuda contextului greu creat de pandemie. În anul 2020, firma actorului, Goldstone Films SRL, care desfășoară activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, a reușit să obțină un profit cu 427% mai mare decât anul anterior, conform raportărilor depuse la ANAF. Firma a înregistrat un profit net de 73.907 de lei, la o cifră de afaceri de 129.633 lei.