Andreea Bălan și Victor Cornea au bifat un nou pas important în relația lor. Tânărul tenismen s-a mutat în vila de 850.000 de euro a artistei: „Nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”

De când este împreună cu Victor Cornea, un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ea, Andreea Bălan radiază de fericire și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Acesta s-ar fi mutat deja în casa vedetei.

02 oct. 2023, 17:59
Andreea Bălan și Victor Cornea au bifat un nou pas important în relația lor. Tânărul tenismen s-a mutat în vila de 850.000 de euro a artistei: „Nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”
Andreea Bălan și Victor Cornea par tot mai fericiți împreună

Andreea Bălan nu mai are nimic de ascuns, mai ales acum, de când se iubește cu tânărul tenismen. Victor Cornea este mai mic cu 10 ani decât ea, care e deja mama a două fetițe, din relația cu fostul soț, George Burcea. Zilele acestea, cântăreața și-a dus familia – fetițele, iubitul și mama, la concertul din Valea Călugărească, unde fanii au admirat-o.

În ultimele zile, Andreea Bălan a continuat să își expună pe rețelele sociale povestea de dragoste. Victor Cornea pare că s-a integrat deja în viața fiicelor vedetei, care în trecut a evitat pe cât posibil astfel de întâlniri. Acum este convinsă că și-a găsit sufletul pereche și nu se mai ascunde deloc.

Citește și: Ce şoc a avut Andreea Bălan când a intrat în casa părinţilor lui Victor Cornea. „Era doar o chestiune de timp!”

Cântăreața l-a filmat pe noul iubit plimbând fetițele în brațe și, de mai multe ori, jucându-se cu ele, în curtea casei. Pasionat de mașinile Porsche, tenismenul a avut grijă ca fetițele iubitei lui să aibă propriul Porsche de jucărie, teleghidat, dar petrece mult timp și apropiindu-le pe micuțe de sport. Cele două fetițe au luat primele lecții de fotbal de la Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea apar constant în public și, de fiecare dată, au numai cuvinte de laudă despre relația lor.

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus Victor Cornea, pentru Viva.

Citește și: Andreea Bălan, anunţul momentului despre iubitul Victor Cornea: „Ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi”

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Bălan a făcut un tur al vilei sale de 850.000 de euro. Casa a fost construită în urmă cu aproximativ 10 ani, când Andreea Bălan era împreună cu Keo. A fost construit un duplex, iar după despărțire, vedeta a cumpărat și partea fostului partener și a transformat casa într-o locuință de peste 300 de metri pătrați.

„E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că valorează în jur de 850.000 de euro. Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare.

Are două intrări pentru că a fost construită ca duplex inițial, însă acum este o casă mare. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Living-ul are 120 de metri pătrați”, a spun Andreea Bălan, în clipul postat pe rețelele sociale.