Ce şoc a avut Andreea Bălan când a intrat în casa părinţilor lui Victor Cornea. „Era doar o chestiune de timp!”

Andreea Bălan (39 de ani) este de ceva timp într-o relație cu jucătorul de tenis Victor Cornea (29 de ani). Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar recent a venit şi momentul în care artista i-a cunoscut pe părinţii iubitului ei.

28 sept. 2023, 18:05
Ce şoc a avut Andreea Bălan când a intrat în casa părinţilor lui Victor Cornea. „Era doar o chestiune de timp!”
Ce şoc a avut Andreea Bălan când a intrat în casa părinţilor lui Victor Cornea. "Era doar o chestiune de timp!"

Ce şoc a avut Andreea Bălan când a intrat în casa părinților lui Victor Cornea. Artista a fost alături de partenerul ei la Sibiu, în casa părinților lui Victor Cornea, unde a avut parte de o surpriză imensă.

Citeşte şi: Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Cei doi au început relaţia acum 10 ani

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui. Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a transmis Andreea Bălan, în cadrul unui vlog postat pe contul personal de YouTube.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. „Zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine!”

Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea și-au confirmat relația în urmă cu câteva luni. Solista și sportivul nu se sfiesc să-și arate iubirea pe rețelele de socializare, iar relația lor evoluează rapid. În urmă cu câteva zile, tenismenul a împlinit 30 de ani și a fost sărbătorit acasă la artistă. În schimb, tatăl artistei a mărturisit că nu l-a cunoscut pe iubitul Andreei Bălan, aflând despre acesta prin intermediul presei. „Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!”, a declarat Săndel Bălan.