Andreea Bălan, sunată de mama lui Keo. Lucrurile încep să capete o altă întorsătură

Părinţii lui Keo au încercat s-o convingă pe Andreea Bălan să se împace cu fiul lor. Cea care şi-a dorit extrem de mult ca cei doi să revină la sentimente mai bune a fost mama cântăreţului. Ea a făcut demersuri în acest sens, dar fără rezultat.

26 apr. 2014, 09:10
Andreea Bălan, sunată de mama lui Keo. Lucrurile încep să capete o altă întorsătură

Andreea Balan pare greu de clintit atunci cand ia o hotarare. Asa se intampla si in povestea cu Keo, care i-a fost iubit timp de opt ani. Odata ce a inchis usa in urma ei, nimeni nu o mai poate convinge s-o deschida. Dovada este si faptul ca parintii lui Keo au facut tot ce le-a stat in putinta ca blonda sa se impace cu fiul lor.

„Au sunat-o in ideea unei reconcilieri, dar Andreea a fost categorica. Nici nu incape vorba sa se impace cu el. Au invitat-o si la masa de Paste, dar i-a refuzat. Ea a fost la Oradea, apoi sa-si vada bunicile. A preferat sa fie cu familia ei de Paste”, a povestit o sursa din anturajul lui Keo, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Andreea Bălan A CONSTRUIT UN ZID în curte, ca să nu îl mai vadă pe Keo

Mama artistului o indragea foarte mult pe cantareata si era convinsa ca ea si fiul sau se vor casatori. Asadar, ruptura dintre ei a fost un adevarat soc pentru parintii lui Keo.

„Sunt foarte tristi ca s-a ajuns aici, nu se asteptau. Amandoi o placeau pe Andreea, dar mama lui Keo era foarte atasata de ea. Au ramas surprinsi ca ea se mentine pe pozitie. Au sperat intr-o impacare, de aceea au si venit in Romania, cu gandul asta”, a mai spus aceeasi sursa.

Citeşte şi: Noi detalii ies la iveală după despărţire. Keo şi-a făcut de cap cu amanta când Andreea era plecată în vacanţă

Keo şi Andreea Bălan şi-au spus adio după o relaţie de 8 ani, într-un moment în care toată lumea credea că se pregătesc de nuntă şi de copii.

VEZI ŞI Keo şi Misty nu se mai pot ascunde. Vezi unde şi-a făcut blonda tatuajul care le dă de gol relaţia