Noi detalii ies la iveală după despărţire. Keo şi-a făcut de cap cu amanta când Andreea era plecată în vacanţă

Vestea că Andreea Bălan și Keo nu mai formează un cuplu a surprins toată lumea mondenă de la noi. Iar știrea că artistul a înlocuit-o aproape imediat cu o altă femeie a făcut imediat înconjorul României. Surse din apropierea cântăreţului susţin că relaţia cu Misty, blonda care pare să o fi înlocuit pe Andreea Bălan, ar fi început chiar în momentul în care artista a plecat în prima vacanţă din acest an.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 08:42
Noi detalii ies la iveală după despărţire. Keo şi-a făcut de cap cu amanta când Andreea era plecată în vacanţă

Andreea Bălan a plecat la începutul anului în Republica Dominicană, destinaţia ei favorită de vacanţă. Spre surpriza tuturor celor apropiaţi, frumoasa artistă a plecat acolo singură, Keo preferând să rămână acasă. Chipurile, trebuia să rămână acasă pentru a termina construcţia vilei din Pipera. Adevărul însă, spun surse din apropierea artistului, citate de spynews.ro, este că fostul iubit al Andreei mai avea un motiv pentru a sta acasă, şi anume blonda pentru care a compus o piesă şi care s-a lansat pe piaţa muzicală românească în luna octombrie a anului trecut.

Keo şi Alexandra Pavel ar fi reuşit să lege o relaţie în perioada în care Andreea a fost plecată în paradisul Republicii Dominicane, cei doi preferând însă să fie extrem de discreţi cu privire la relaţia lor. Motivul e evident, Keo fiind încă într-o relaţie cu Andreea. Cu toate acestea, în ciuda celor opt ani pe care i-au petrecut împreună, compozitorul a preferat ca, la ceva timp după ce a simţit din nou fluturaşi în stomac provocaţi, se pare, de prezenţa lui Misty, să renunţe la tot ce a clădit alături de celebra cântăreaţă.

Cine are impresia că nu se cunosc, se înşală. Andreea Bălan şi actuala presupusă iubită a lui Keo au fost la un pas de a se părui. Andreea a fost extrem de deranjată de faptul că Alexandra Pavel a sărit în braţele lui Keo, în culisele unui spectacol.

Citeşte şi Cui trimite Andreea Bălan „BEZELE” după despărţirea de Keo. „Mi-e scârbă…”