Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu! Declarațiile artistului aruncă în aer showbiz-ul românesc. ”Au cele mai proaste voci”

Jorge este un artist extrem de iubit și apreciat de români. Când vine vorba de muzică, cântărețul nu face rabat de la calitate și indiferent de cât de incomod ar părea de fiecare dată când are ocazia își spune părerea sinceră despre colegii săi de breaslă.

16 sept. 2023, 18:31
Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu! Declarațiile artistului aruncă în aer showbiz-ul românesc. ”Au cele mai proaste voci”
Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu! Declarațiile artistului aruncă în aer showbiz-ul românesc.

Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu! Recent, artistul a fost invitatul în emisiunea lui Cătălin Măruță, care l-a supus provocării sosurilor picante.

Citește și Jorge dă startul unui nou trend: fără postări din vacanță! „Prea ne-au dresat ăștia cu social media”

Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu!

În cadrul acestei probe, Jorge a făcut mai multe declarații care ar putea arunca în aer lumea showbiz-ul românesc.

Întrebat de Măruță care sunt, în opinia sa, cele mai proaste voci ale industriei muzicale românești, cântărețul a spus: ”Andreea Bălan și Liviu Vârciu au cele mai proaste voci”.

Jorge nu l-a cruțat nici pe Cabral, despre care a spus că uneori nu îi convin melodiile pe care prezentatorul le mai pune la evenimente.

Mai mult, artistul a vorbit și despre Oana Roman, asta după ce Cătălin Măruță l-a rugat să spună câteva defecte ale vedetei.

„Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta (n. red.: cu prejudecățile). Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a mai spus Jorge, la PRO TV.

Drama neștiută a lui Jorge

Artistul a cunoscut celebritatea când avea doar 20 de ani, iar de atunci a rămas activ în showbizul românesc. Recent, a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie, având parte de experienţe traumatizante.

Cântăreţul a recunoscut că relația cu tatăl său nu a fost una atât de bună precum și-ar fi dorit. Se pare că bărbatul care i-a dat viață a fost foarte agresiv cu el în perioada copilăriei, atât verbal, cât şi fizic.

Se pare că Jorge a avut nevoie de consiliere terapeutică specializată pentru a trece peste traumele provocate de părinții săi.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama”, a declarat el.

Citește și Jorge, incident dramatic pe Autostrada Soarelui. Mașina lui e distrusă