Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”

Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste , iar la un moment dat au apărut zvonuri că s-ar fi căsătorit în secret. Mai ales după ce numele de familie al tenismentului a apărut pe legitimația artistei. La momentul respectiv, artista a dezmințit astfel de informații.

15 feb. 2024, 08:39
Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”
Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea

Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea. Cântăreața a mărturisit că trăiește alături de tenisman cea mai frumoasă și curată poveste de dragoste de până acum. Chiar dacă este destul de greu, pentru că el este plecat în mare parte din timp, se bucură din plin de iubirea pe care o trăiește.

Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea

Încă nu. Abia am primit certificatul de divorț, a durat ceva. Să respir. Nu asta cred că este important. Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toții căutăm iubirea.

Trecem prin experiențe neplăcute ca să învățăm să ne iubim pe noi. După ce ne iubim noi pe noi, apoi abia reușim să atragem persoane care să ne iubească. Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate.”, a precizat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Ea a dezvăluit că viața alături de un sportiv de performanță este destul de grea, dat fiind că este plecat în turnee foarte mult timp. „Un jucător de tenis este plecat 11 luni din an, din 12. A fost acasă în decembrie. Nu merg peste tot. Plec cam o săptămână pe lună sunt cu el în turnee.”, a mai precizat artista.

Citește și: Andreea Bălan „l-a dat afară” pe antrenorul lui Victor Cornea. Cine îl reprezintă acum pe tenismen

Andreea Bălan a îngropat securea războiului cu George Burcea

Jurata de la Te cunosc de undeva și George Burcea au trecut printr-o serie de tensiuni imediat după divorț, mai ales că la mijloc erau și cele două fetițe ale cuplului. În timp însă relația dintre cei doi foști iubiți s-a calmat, fiecare dintre ei și-a găsit liniștea în brațele altor parteneri

În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea. Într-adevăr atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem.”, a mai spus Andreea Bălan.

De altfel, cântăreața a precizat că nu regretă nicio relație din trecut, precizând că toate au adus o lecție importantă în viața ei. „Fiecare relație a fost frumoasă și nu regret absolut nimic și niciun. Moment trăit cu persoanele din trecutul meu”, a mai dezvăluit cântăreața.