Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu artista la câteva zile după Paște: „Simt tristețe, dezamăgire, plâng și privesc în gol cu ochii mei albaștri”

Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi pe rețelele sociale și asta pentru că, în urmă cu câteva zile, a comemorat-o pe mama ei, care s-a stins din viață în urmă cu 20 de ani. De atunci, vedeta poartă mereu un gol în suflet.

25 apr. 2023, 11:34
Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu artista la câteva zile după Paște: „Simt tristețe, dezamăgire, plâng și privesc în gol cu ochii mei albaștri”
Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi

Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. În ciuda faptului că este o fire mereu veselă și plină de viață, recent, cântăreața și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant.

Citește și: Andreea Bănică își construiește casă nouă. Cântăreața a publicat primele imagini din interior: „Dacă vedeți camerele copiilor”

Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi

Vedeta a făcut o postare pe Internet, unde le transmite prietenilor virtuali să fie recunoscători și să aibă grijă de oamenii importanți din viața lor, cum ar fi părinții. Andreea Bănică nu mai are nici mama și nici tatăl în viață, motiv pentru care suferă foarte mult. Și-ar fi dorit ca mama ei să fie prezentă și vadă toate lucrurile pe care le-a realizat, mai ales familia frumoasă pe care o are.

Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă, m -am întors în trecut când eram tot pe scenă că și azi… și ardeam de nerăbdare să cobor să plec către mama care era în spital. Simt tristețe, dezamăgire, dor, un dor nebun de ține MAMA!

Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cânt, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert, cum îi împac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștri din 23.04.2003! Îți mulțumesc Mama pentru ceea ce sunt azi și pentru că m-ai făcut fetiță ta cu bucle blonde”, a scris Andreea Bănică, pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)