Andreea Bănică, atac furibund pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat cântăreței

Andreea Bănică este mai mereu cu zâmbetul pe față și îi place să le transmită din pozitivitatea ei și urmăritorilor săi. Recent însă, cântăreața a întâmpinat probleme la un loc de joacă pentru copii.

08 nov. 2022, 19:51
Andreea Bănică, atac furibund pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat cântăreței

Andreea Bănică este mai mereu cu zâmbetul pe față și îi place să le transmită din pozitivitatea ei și urmăritorilor săi. De curând, aceasta a decis să iasă să se relaxeze alături de cei doi copii, într-un parc de distracții, însă  fost total dezamăgită de experiența ei.

Ce i s-a întâmplat cântăreței

Ei bine, o zi aparent frumoasă și de relaxare s-a transformat într-una nu tocmai plăcută, asta după ce Andreea Bănică a plecat dezgustată. Mai exact, aceasta a fost oripilată de faptul că oamenii nu strâng resturile animalelor de companie.

”Eram și eu fericită cu copilul în parc și am călcat într-un c****. Măi fraților, băi nu vă mai lăsați câini așa, luați pungă, măturică, ceva, orice și adunați-va rahații. Mi-am luat converși noi și am călcat în c***. Superb! Priviți și voi! Ce se întâmplă la locul de joacă ți nu numai!!! Nu ai cum. Ce nervi am, oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce pot să mai spun? Sunt fără cuvinte…Pe de altă parte, facem fițe în hoteluri și restaurante, însă umblăm prin rahați! Doamnă, sunteți un exemplu, zău!”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Mai mult, într-o postare ulterioară, aceasta chiar s-a întrebat de ce nu pot și românii să fie la fel de civilizați așa cum se întâmplă în alte țări.

Andreea Bănică se mută în casă nouă

Cântăreața este extrem de fericită și are toate motivele din lume să fie asa. Are un soț care o iubește și o sprijină în tot ce face și doi copii cuminți care îi aduc zâmbetul pe buze. Mai mult, aici am putea adăuga și că se va muta în casă nouă, așa că fericirea va fi la superlativ. Momentan casa nu este gata, însă atunci când va fi cu sigurantă le va arăta și urmăritorilor ei, mai ales că aceasta împarte cu ei toate momentele importante din carieră și din plan personal.

Citește și: Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii: „Din păcate, așa a înțeles să răsplătească încrederea mea”

Citește și: Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni: „Mi se umflase capul”. Timp de 2 ani și jumătate nu s-a mai auzit nimic de el