Andreea Bănică arată formidabil în costum de baie la 45 de ani. Vedeta susține că nu are nicio intervenție estetică: „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30”

Andreea Bănică s-a afișat pe rețelele sociale într-un costum de baie, arătându-le fanilor săi cum se menține la 45 de ani.

18 mai 2023, 17:07
Andreea Bănică arată formidabil în costum de baie la 45 de ani. Vedeta susține că nu are nicio intervenție estetică: „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30”
Andreea Bănică, în costum de baie la 45 de ani

Andreea Bănică este o artistă îndrăgită și de mare succes, bucurându-se de o comunitate uriașă pe rețelele sociale. recent, le-a arătat fanilor ei cum arată în costum de baie la 45 de ani. Potrivit ei, bisturiul nu s-a atins de corpul său, lăudându-se cu formele pe care le are de la mama natură.

Vedeta se bucură de succes atât pe plan profesional, având o carieră muzicală înfloritoare, iar de curâns, alături de soțul ei, au intrat în afaceri, având un hotel în Eforie Nord.

Recent, a postat pe Instagram un clip video în care ieșea alergând din mare, lăsându-și formele la vedere. Îmbrăcată într-un costum de baie sexy, fanii au putut observa că are o siluetă demnă de invidiat.

Citește și: Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu artista la câteva zile după Paște: „Simt tristețe, dezamăgire, plâng și privesc în gol cu ochii mei albaștri”

„Atentie! Aceasta nu este o reclama la costume de baie ci mai degraba reclama unui corp neatins de bisturiu pana azi cu doua sarcini avute dupa varsta de 30 de ani! Abia astept sa vina vara! imi este dor de mare, soare si vreau sa dau fuga la Eforie cu treburi dar sa ma si incarc de energie pozitiva”, a scris Andreea Bănică pe rețelele sociale.

Vedeta se aștepta să primească comentarii negative, așa că i-a atenționat pe cei răutăcioși că a trecut după două nașteri după vârsta de 30 de ani și că, oricum, nu o interesează ce au de spus gurile rele, fiind foarte mândră de corpul ei.

Citește și: Andreea Bănică a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu, după ce Querida i-a cerut scuze că a jignit-o. Vorbe grele ale artistei

„Gurile rele vor spune: vai, uite cum ii sar sanii’ ceea ce este normal si natural! Uite cum e , cum nu e , nu imi pasa decat de cum ma simt eu in corpul meu azi!Restul nu conteaza”, a mai spus ea.

Cum se menține Andreea Bănică în formă

Artista este extrem de atentă la imaginea ei și a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus vedeta, potrivit viva.ro.