Andreea Bănică a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu, după ce Querida i-a cerut scuze că a jignit-o. Vorbe grele ale artistei

Oana Zăvoranu a avut o schimbare majoră de perspectivă și a decis să își ceară scuze în fața persoanelor pe care le-a rănit cu vorbele ei. Iată ce reacție a avut Andreea Bănică, cu privire la afirmația Oanei Zăvoranu.

16 apr. 2023, 15:57
Andreea Bănică a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu, după ce Querida i-a cerut scuze că a jignit-o. Vorbe grele ale artistei

Oana Zăvoranu a vrut să pună capăt războaielor din viața e, așa că a profitat de ocazia Sărbătorilor de Paște pentru a-și cere scuze public de la vedetele pe care le-a rănit și jignit în emisiunea ei online. Cu acest scop, actrița a postat în Vinerea Mare un mesaj prin care cerea iertare. Andreea Bănică, însă, nu a fost deloc impresionată de gestul brunetei. Mai mult, aceasta a mărturisit că nu a interesat-o vreodată ce are de spus aceasta și că nu s-a lăsat afectată de vorbele ei.

Citește și: Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”. În ce serial trebuia să joace: „Nu s-a putut”

„Nu mă interesează deloc subiectul, nici emisiunea pe care o face, nu mă interesează absolut deloc! Voi chiar credeți că aceste jigniri au ajuns vreodată la mine, așa, direct? Chiar nu mă interesează și mă lasă rece. Întotdeauna m-au lăsat rece astfel de comentarii și astfel de jigniri, care vin din partea unui om care nu are ce face. Chiar nu mă interesează sincer! Am alte lucruri mai importante de făcut în viața mea, decât să stau să mă gândesc ce face Oana Zăvoranu, serios!”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars.

Cu mai mult timp în urmă, Oana Zăvoranu lansase o emisiune onlline pe canalul ei de Yotube. Acolo își petrecea timpul ironizând vedete și influenceri din showbiz-ul românesc. Aceasta crease porecle pentru fiecare vedetă pe care o aducea în discuție. De exemplu, pe Cristina Ich o numea „Câh”, pe Adelina Pestrițu „Pinochio”, Pe Dorian Popa „Popey Musculosul”. Mai multe dintre personalități au decis să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu, în urma acestor emisiuni. Așa că bruneta a abordat o strategie înțeleaptă și le-a cerut acestora scuze chiar în Vinerea Mare.

„Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine…pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut , vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari …pentru păcatele noastre! Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite ..emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens… Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub formă unui pamflet. Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a mărturisit vedeta pe pagina sa de Instagram.

De la cine își cere scuze Oana Zăvoranu

Aceasta a spus cu subiect și predicat care sunt persoanele cărora le adresează scuze.

„Așadar, îmi cer scuze public în această postare , Adelinei Pestritu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Bănică, lui Dorian Popa, Andei Adam, Gabrielei Cristea și Tavi Clonda, Ramonei și Monicăi Gabor, Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucăi Bădulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan, Dianei Munteanu, Ștefaniei și lui Speak, adică tururor celor pe care i-am luat în ras în emisiunile mele de pe YouTube”.

Oana Zăvoranu a mărturisit că în viața ei a avut loc o schimbare majoră, care a determinat-o să își schimbe perspectiva.

„Am devenit un om cerebral și puternic, am realizat că pacea interioară pe care o faci cu ține este cea mai importantă, am mai realizat că un om inteligent și integru întotdeauna este iertat de cei buni, atunci când iertarea se cere la timp și sincer”, a declarat aceasta.

Citește și: Oana Zăvoranu s-a căit în Vinerea Mare și a cerut scuze vedetelor pe care le-a jignit sau ironizat: ”Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”