Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni: „Mi se umflase capul”. Timp de 2 ani și jumătate nu s-a mai auzit nimic de el

Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni. Artistul a fost dispărut din showbiz timp de doi ani şi jumătate, iar nimeni nu a ştiut cu ce probleme s-a confruntat în tot acest timp. Recent, a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”.

08 nov. 2022, 12:35
Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni: „Mi se umflase capul”. Timp de 2 ani și jumătate nu s-a mai auzit nimic de el
Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni

Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni. Cântăreţul a mărturisit că i s-a reactivat o sinuzită, iar simptomele nu au fost deloc uşoare, motiv pentru care a preferat să se axeze pe problemă. Mai mult decât atât, a dat vina pe muzică pentru tot ceea ce i se întâmpla. Din fericire, lucrurile nu au fost atât de grave. A urmat un tratament pentru sinuzită, care a durat aproximativ 4 luni. Însă, în tot acest timp s-a dezobișnuit complet de tehnologie.

Citeşte şi: Adda i-a salvat viaţa unei cântăreţe de muzică populară: „Va rămâne îngerul meu păzitor”

Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni

Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente.

A trebuit să fac și un CT cu contrast (nr. tomografie computerizată cu substanță de contrast), iar ăsta nu era un semn bun.(…) Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (…) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori.

Eu dădeam vina pe muzică pentru că am considerat că sinuzita asta a revenit din cauza faptului că eu dând totul pentru muzică nu m-am îngrijit. Și am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta.

De acolo m-am dezobișnuit de tehnologie. Adică nu eram curios cine și ce postează pe Instagram, cine-mi scrie pe Wattsapp, nu eram curios de nimic. (…) La un moment dat nici nu mai aveam parola de la Instagram”, a povestit Vescan.

Totuși, chiar dacă a trecut peste acest hop, cântărețul și-a făcut publicul să mai aștepte încă doi ani până la o nouă piesă. „Ăsta a fost singurul lucru urât, real, care s-a întâmplat în aștia doi ani și jumătate care m-a oprit de la muzică. Am început să fac multe piese și ziceam: gata, piesa asta o lansăm luna viitoare! Și-mi aminteam: stai că ți-a expirat contractul. (…) Iar mai amânam o lună, iar apoi se răzgândea producătorul meu. (…) Piesa Iartă-mă a avut șapte variante”, a dezvăluit Vescan în podcastul lui Măruță.