Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa ‘indecentă’: „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”

Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa 'indecentă'. Blondina a luat parte weekendul trecut la un botez și a postat pe rețelele sociale mai multe imagini, printre care și din biserică. La eveniment, artista a purtat un outfit din denim, cu o ținută mini, stârnind numeroase reacții pozitive și negative.

14 nov. 2023, 20:51
Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa ‘indecentă’: „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”
Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa 'indecentă'

Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa ‘indecentă’. A doua zi după ce a avut loc botezul, blondina a postat două fotografii, ambele surprinse în biserică. Imaginile au stârnit numeroase reacții răutăcioase, privind ținuta pe care a purtat-o.

Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa ‘indecentă’

Pe lângă comentariile de apreciere, au fost și persoane care au criticat-o pentru felul în s-a îmbrăcat

Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot/ Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez/ Intrați în biserică și goale, rușine/ La biserică cu fusta sub c**, serios?/ Mult prea scurtă fusta/ Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”, sunt câteva dintre mesajele primite de blondină.

Deși abia săptămâna trecută s-a reapucat de sală, Andreea Bănică are aceeași siluetă suplă și tonifiată datorită stilului de viață activ. În trecut, cântăreața declara că se ambiționează să arate bine în primul rând pentru ea și pentru familie, dar și pentru publicul care o apreciază. Așadar, solista mănâncă preparate nutritive în cantități mici și evită pe cât posibil dulciurile.

Citește și: Andreea Bănică, succes de milioane pe litoral. Vedeta și-a deschis hotel în Eforie Nord: „Știam că nu o să dau greș”

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu, după ce criticul de modă a făcut niște afirmații pe rețelele sociale, privind consumul de ceapă și usturoi.

Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „Îți iei trei zile libere, pleci unde în munți.

Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi? Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat.

Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a spus Dana Budeanu.

Andreea Bănică susține că ea mănâncă foarte mult usturoi, la fel și restul familiei sale. „Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a scris ironic Andreea Bănică.