Andreea Bănică, succes de milioane pe litoral. Vedeta și-a deschis hotel în Eforie Nord: „Știam că nu o să dau greș”

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au dat lovitura în afaceri. Cei doi și-au deschis, chiar anul acesta, un hotel în Eforie Nord.

16 aug. 2023, 17:35

Andreea Bănică a dat lovitura în afaceri, cu unul dintre cele mai noi hoteluri deschise pe litoralul românesc. Artista și soțul său dețin un spațiu de cazare în stațiunea Eforie Nord, deschis anul acesta, și pare că se bucură de un adevărat succes.

Vedeta susține că a știut dintotdeauna că spațiul de cazare va fi plin și mărturisește că nu a avut emoții în acest sens. Un rol foarte important l-a avut și locația aleasă, spune Andreea Bănică, care este de părere că Eforie Nord este una dintre cele mai pline stațiuni din toate timpurile.

„Suntem foarte bine, este primul an de când suntem deschiși. Este plin! Hotelul se află în Eforie Nord. Eforie Nord este cea mai plină stațiune de când eram eu mică, de când mă știu și am atâția ani. De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș.

Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine. Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat ieri aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac!”, a declarat Andreea bănică, pentru playtech.ro.

Citește și: Andreea Bănică, aspru criticată de fani! Imaginea care a stârnit revolta internauților.”Duce în penibil”

Hotelul vedetei le oferă celor care doresc să se cazeze aici toate facilitățile. Acesta dispune de mai multe apartamente spațioase, extrem de mari și diferite de ceea ce oferă deja stațiunea. Cântăreața a petrecut foarte mult timp la malul mării până ca lucrările să fie finalizate, pentru a se asigura că totul este conform așteptărilor sale.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, a mai spus vedeta.

Andreea Bănică, criticată de fani

Andreea Bănică a ținut să precizeze că animalele de companie sunt strict interzise în spațiul ei hotelier, din mai multe motive. Fanii au pus-o la zid pentru această decizie și a fost avertizată că astfel își va pierde clienții. Vedeta este o iubitoare de animale, așa că a ținut să-și motiveze decizia.

citește și: Andreea Bănică arată formidabil în costum de baie la 45 de ani. Vedeta susține că nu are nicio intervenție estetică: „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30”

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale”, a explicat Andreea, pe Instagram.