Andreea Bănică, aspru criticată de fani! Imaginea care a stârnit revolta internauților.”Duce în penibil”

Andreea Bănică a fost aspru criticată de fanii săi de pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine în care apare alături de o celebră actriță din SUA. Internauții s-au declarat extrem de deranjați de modul în care a tratat-o românca pe vedeta de peste Ocean.

27 iul. 2023, 12:01
Andreea Bănică, aspru criticată de fani! Imaginea care a stârnit revolta internauților.”Duce în penibil”
Andreea Bănică, aspru criticată de fani!

Andreea Bănică, aspru criticată de fani! Andreea Bănică este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate foarte mare cu care împărtășește multe experiențe din viața sa.

Citește și Andreea Bănică arată formidabil în costum de baie la 45 de ani. Vedeta susține că nu are nicio intervenție estetică: „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30”

Andreea Bănică, aspru criticată de fani!

Recent, artista aflată în vacanță peste hotare a întâlnit-o pe Michelle Rodriguez, actriță, DJ și scenaristă americană, cu care nu a ratat ocazia de a-și face o poză.

Imediat, Andreea Bănică a postat imaginea pe rețelele de socializare, unde nu a primit reacțiile la care se aștepta, din contră, a fost aspru criticată de fanii săi.

În imaginea respectivă cele două dive par zâmbitoare și extrem de relaxate, însă internauților le-a atras atenția un detaliu pe care l-au taxat imediat.

”Fără supărare, dar eu în locul tău îmi dădeam ochelarii jos”/ ”Când faci fotografii, dă ochelarii jos, altfel „se cheamă” că faci poze ochelarilor; să nu mai zic că scrie și în codul bunelor maniere.

Asta dacă vrei să rămâi pe „conduita veche”, dacă urmezi steagul curcubeului și tot ce înseamnă el, anormalul va fi normal și invers…”/ ”Ochelarii jos în interiorul clădirilor! Are și ea ochelari de soare, dar știe ce să facă cu ei”/ ” Ochelarii aceia arată o mare lipsă de respect față de cealaltă persoană. Pe lângă etichetarea persoanei greșite care duce în penibil, și aici, din nou, e o lipsă de respect că nici măcar lucrul acesta nu l-ai făcut corect, dar nici nu corectezi! Oricum, te înțelegem, emoții față de o adevărată vedetă!”, sunt doar o parte dintre comentariile făcute internauți pe contul de Facebook al Andreei Bălan.

Vedeta nu a rămas indiferentă acestor remarci și a avut o reacție dură la adresa celor care și-au permis să îi atragă atenția că nu a renunțat la ochelarii de soare.

Artista a subliniat că nu ea este cea lipsită de respect, ci cei care au criticat-o. Mai mult, ea le-a transmis internauților să își vadă fiecare de viața lui și să nu mai arunce cu noroi în acțiunile altora pentru că nimeni nu e perfect.

”Needucați, se bagă în seamă aiurea”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

 

Citește și Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu artista la câteva zile după Paște: „Simt tristețe, dezamăgire, plâng și privesc în gol cu ochii mei albaștri”