Andreea Bănică, de urgență la spital: „Îmi venea să plâng, nu mi-a trecut cu nimic”

Andreea Bănică, de urgență la spital. Artista nu s-a simțit deloc bine în ultimele zile și a fost nevoie de intervenția medicilor. Chiar ea a povestit fanilor cum de s-a ajuns într-o astfel de situație, dar și cum a fost nevoită să îndure niște dureri cumplite. 

14 dec. 2023, 23:20
Andreea Bănică, de urgență la spital: „Îmi venea să plâng, nu mi-a trecut cu nimic”

Andreea Bănică, de urgență la spital. Recent, cântăreața a publicat o fotografie din spital, în timp ce i se administrează un tratament împotriva durerilor. Artista le-a mărturisit fanilor că a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor migrene insuportabile.

Andreea Bănică, de urgență la spital

Vedeta a fost supusă unui set complet de analize pentru a vedea cu exactitate cauza care i-a provocat starea de rău. Se pare că nu este prima dată când are de-a face cu astfel de momente.

Ieri am ajuns cu dureri mari la clinică. Se pare că mai rău decât am fost în vară. Ieri m-a durut îngrozitor capul mai că îmi venea să plâng! Nu mi-a trecut cu nimic! Am făcut fizioterapie, apoi mi-au analizat postura. Clar ceva m-a descentrat. Am de făcut un RMN, iar mai pe seară merg din nou la ortoped. Super, ce să zic?”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram.

Citește și: Prin ce coșmar a trecut Andreea Bănică din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu, după ce criticul de modă a făcut niște afirmații pe rețelele sociale, privind consumul de ceapă și usturoi.

Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „Îți iei trei zile libere, pleci unde în munți.

Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi? Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat.

Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a spus Dana Budeanu.

Andreea Bănică susține că ea mănâncă foarte mult usturoi, la fel și restul familiei sale. „Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a scris ironic Andreea Bănică.