Andreea Bănică, despre infidelitate. Cu cine l-ar înşela pe soţul ei, Lucian Mitrea: „Mie îmi plac bărbaţii maturi”

Andreea Bănică trăieşte o poveste de dragoste cu soţul ei, Lucian Mitrea, încă de pe vremea când era o puştoaică. Nu s-a simţit niciodată atrasă de un alt bărbat, până l-a văzut pe el, despre care spune că nu îi poate rezista.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 19:01
Andreea Bănică, despre infidelitate. Cu cine l-ar înşela pe soţul ei, Lucian Mitrea: „Mie îmi plac bărbaţii maturi”

Este vorba despre actorul preferat al cântăreței, care joacă în serialul „Putere și glorie”. Bărbatul este special pentru Andreea Bănică și nu l-ar putea refuza niciodată indiferent de situație.

Ce să fac, dacă îmi place de domnul acela… care este turc! E mișto! Turcul meu frumos… Și acum că s-a terminat serialul, nu mai am cu cine să mă culc, să dorm. Mie îmi plac bărbații maturi, îmi plac bărbații care arată a bărbat…nu a femei! Nu îmi plac bărbații epilați.”, a declarat Andreea.

Citeşte şi: Un nou scandal apărut în showbiz-ul românesc. Iulia Albu, una dintre protagoniste

Câți bani câștigă, de fapt, Andreea Bănică

Cântăreața și soțul ei, impresar, sunt împreună o adevărată fabrică de făcut bani. Firma celor doi a înregistrat un profit colosal anul trecut. 

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au deschis împreună o firmă, VIP Booking SRL, specializată în “activităţi de interpretare artistică (spectacole)”, prin care îşi derulează afacerile din domeniu.

Afacerea a mers foarte bine în ultimii ani. În 2015, compania a bifat un profit net de 177.637 de lei, în 2016 unul de 228.087 de lei, iar în 2017 unul de 223.881 de lei. Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe sunt chiar mai bune, anunță wowbiz.ro.

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică. Astfel, Booking SRL a înregistrat un profit de 353.976 de lei în 2018. Un bilanţ al acestei perioade arată că firma a adus un câştig net total de 983.581 de lei, adică de aproximativ 220.000 de euro.