Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie: „Cu tata am suferit enorm, cu vorbe urâte, cu bătăi”

Andreea Bănică a vorbit despre suferinţele din copilărie. Artista a rămas fără ambii părinţi la o vârstă fragedă. În decurs de trei ani, a pierdut trei persoane dragi, mai întâi pe tatăl ei, apoi la câteva luni pe bunicul ei, iar la aproape trei ani pe mama ei.

27 dec. 2021, 21:51
Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie: „Cu tata am suferit enorm, cu vorbe urâte, cu bătăi”
Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie

Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie. Astăzi, este una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste din România, însă nu se bucură de succes doar pe plan profesional, ci şi în viaţa personală.

Citeşte şi: Andreea Bănică a apărut în fața fanilor nemachiată la 43 de ani. Toți au rămas uluiți VIDEO

Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie

Se consideră o femeie fericită, alături de soţul ei, Lucian, şi cei doi copii, Sofia şi Noah. Recent, a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit despre perioada copilăriei, care nu a fost doar lapte şi miere.

Din cauza unei mici afaceri pe care o pierduse, tatăl Andreei Bănică a intrat în patima alcoolului, şi ajunsese să fie chiar agresiv.

Prima oară l-am pierdut pe tata, apoi pe bunicul meu şi pe mama mea. Au fost trei ani… aveam 21 de ani. Prima dată  a murit tata, iar la câteva luni bunicul meu, din partea mamei. A făcut un atac cerebral pe fond de stres, de supărare.

S-a supărat că tatăl meu a decedat, a căzut la pat, a stat în comă şi a murit la o zi după ziua mea de naştere. Mama şi bunica se rugau de el să nu moară de ziua mea şi nu a murit în ziua aia, a murit a doua zi.

Cu tata am suferit enorm, cu vorbe urâte, cu bătăi… El a început să bea şi să devină recalcitrant şi agresiv atunci când a pierdut o afacere mică, la colţul blocului, un chioşculeţ. De acolo întreţinea familia. El s-a pensionat pe caz de boală, a fost lăcătuş mecanic„, a declarat Andreea Bănică în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Andreea Bănică se confruntă cu probleme respiratorii

Cântăreața avea probleme de mai mult timp, însă a amânat momentul, aproape cinci ani. Andreea Bănică a suferit o operație de septoplastie.

Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte”, spunea Andreea Bănică pe Instastory.

Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani.

M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni-un an, atunci se așază, pentru ca e inflamația foarte mare”, a explicat Andreea Bănică la rubrica „Test de vedetă” a emisiunii Teo Show.