Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie: „I-a luat mințile lui Lucian”

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri neaşteptate din căsnicie. Se iubeşte cu Lucian Mitrea de mai bine de 26 de ani şi au împreună doi copii frumoşi, însă nu au fost ocoliţi de probleme. Vedeta mărturiseşte că şi ei mai au probleme în cuplu.

10 mart. 2021, 18:43
Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie: „I-a luat mințile lui Lucian”
Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie

Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie. “Am o fetiță care face 12 ani și mi-aș dori să gândească ca mine, că o femeie trebuie să fie îngrijită. Atunci când avem momentele noastre, trebuie să le avem doar pe ale noastre. Cred că cea mai importantă este iubirea. Când un om frumos îți deschide ușa, te simți și tu mai bine. Vreau să fiu o băbiță  frumoasă și cool.

Noah i-a luat mințile lui Lucian, are multă dragoste pentru el, cred că asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri. Foarte rar mă răsfață soțul, însă, astăzi, mi-a trimis pe WhatsApp o floare. Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie

În ceea ce privește cadourile pe care le primește de la soțul său, Andreea Bănică recunoaște faptul că acesta nu este atât de inspirat de cele mai multe ori, iar din acest motiv obișnuiește să îi spună exact ce își dorește.

Eu știu să mă răsfăț singură, îi arăt și lui ce să facă, îi spun de ce anume am nevoie. Îi zic să nu mai îmi cumpere chiloți și sutien care îmi sunt mici sau care nu îmi plac, pentru că le arunc după. Eu recunosc că îmi doresc lucruri pe care nu le aveam în copilărie”, a mai afirmat Andreea Bănică.

Citeşte şi: Andreea Bănică, despre infidelitate. Cu cine l-ar înşela pe soţul ei, Lucian Mitrea: „Mie îmi plac bărbaţii maturi”

Andreea Bănică, prinsă de poliţişti în timp ce făcea amor cu Lucian Mitrea, pe dig

Andreea Bănică

are acelaşi iubit de pe vremea când avea 17 ani, respectiv bărbatul care îi este soţ şi tată la copii, Lucian Mitrea. Vedeta a dezvăluit prin ce periperţii a trecut de-a lungul timpului. Provocată să spună locurile unde a făcut amor, blondina a dezvăluit detalii „picante”.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au experimentat o mulțime de situații, în diverse locuri. Vedeta a mărturisit că a făcut dragoste cu soțul ei în locuri mai puțin așteptate, cum ar fi în porumb sau pe dig.

Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani.

Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!‘, a povestit artista în cadrul emisiunii  La Măruță’.