Andreea Bănică, îngrijorată pentru fiul ei. Cu ce probleme se confruntă Noah: „N-am dormit mai deloc”

Andreea Bănică este îngrijorată pentru fiul ei, Noah, care are niște probleme de sănătate. Cel mai probabil, copilul a luat o viroză, a avut febră toată noaptea, iar vedeta nu s-a odihnit deloc.

20 dec. 2022, 10:24
Andreea Bănică, îngrijorată pentru fiul ei. Cu ce probleme se confruntă Noah: „N-am dormit mai deloc”
Andreea Bănică, îngrijorată pentru fiul ei

Andreea Bănică, îngrijorată pentru fiul ei. Blondina trece printr-o perioadă stresantă, pentru că Noah, în vârstă de șase ani, nu s-a simțit deloc bine. Artista a trecut printr-o noapte albă și le-a povestit urmăritorilor ei din mediul online ce s-a întâmplat.

Andreea Bănică, îngrijorată pentru fiul ei

Noah a avut toată noaptea temperatură și a tușit. Cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare că nu s-a putut odihni așa cum trebuie pentru că a fost tot timpul lângă cel mic. ”Se vede că am avut o noapte furtunoasă, Noah iar are temperatură, iar tușește. N-am dormit mai deloc.”, a mărturisit Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Bănică, imagini virale fără machiaj și fără filtre. Cum arată vedeta la 44 de ani: „Tenul meu nu este perfect!”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au planuri mari, iar acum construiesc o casă împreună. Lucrările au început, așa că vedeta a postat primele imagini cu noua locuință.

Vedeta îi ține la curent pe numeroșii ei fani cu tot ce se întâmplă în viața sa. Andreea Bănică a postat pe Instagram imagini cu lucrările de la noua casă și s-a arătat foarte încântată de alegerile pe care le-a făcut până în acest moment.

În proiect, avem parchet din lemn masiv, însă am ales încălzirea în pardoseală și automat nu mai putem pune parchetul pentru că nu mai are același randament la căldură. Am decis să punem o gresie care imită parchetul absolut superbă pe care am pus-o și la hotel doar că pe altă nuanță. Nu-mi deloc caloriferele la vedere indiferent de model, de aceea am ales încălzirea în pardoseală”, a scris vedeta.