Andreea Bănică, imagini virale fără machiaj și fără filtre. Cum arată vedeta la 44 de ani: „Tenul meu nu este perfect!”

Andreea Bănică, 44 de ani, a postat pe contul său de Instagram un tutorial de machiaj, în care arată, pas cu pas, etapele pe care le parcurge pentru o apariție spectaculoasă. Vedeta s-a filmat complet nemachiată şi a recunoscut că are pristrui şi pete pe faţă!

04 oct. 2022, 13:26
Andreea Bănică, imagini virale fără machiaj și fără filtre. Cum arată vedeta la 44 de ani: „Tenul meu nu este perfect!”
Andreea Bănică, imagine virală fără machiaj și fără filtre. Cum arată vedeta la 44 de ani: "Tenul meu nu este perfect!"

Andreea Bănică, imagini virale fără machiaj și fără filtre. Vedeta apare la începutul clipului video complet nemachiată. „Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Aceasta vara ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea patată toată cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete, însă cu un machiaj bun arată WOW!”, a spus Andreea Bănică.

Fanii au reacţionat imediat, iar părerile au fost pozitive. „Ce mai fain mi se pare că te-ai expus așa pătată… Ești minunată!!!”, „Superb. Asta vreau să văd, nu filtre”, „Foarte tare, foarte asumată, foarte frumoasă!”, iau transmis internauţii.

„Dacă mă deranja așa tare, nu mă arătam. Cu un peeling se mai rezolvă, în rest asta este pielea mea cu pistrui și pete , mă iubesc așa cum sunt”, a replicat spus Andreea Bănică.

Video! Cum arată Andra fără pic de machiaj! E aproape de nerecunoscut cu cearcăne și fără fond de ten!

Andreea Bănică a negat că ar fi apelat la operaţii estetice dar a precizat că apelează, la o anumită perioadă, la tratamente. „Pentru cei care au scris de-a lungul timpului în presă că aș avea operații estetice, nu am, ar trebui să se vadă peste tot, măcar o linie, o cusătură. Nu am. Merg la aceste tratamente din când în când, tocmai pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, frumusețea, pentru că asta îmi doresc tare mult, să îmbătrânesc frumos, nu urât și nu operată”, a spus Andreea Bănică.

Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj. Cum arată vedeta la 41 de ani

Totuşi, vedeta nu este împotriva intervenţiilor: „Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă!”.