ANDREEA BĂNICĂ, mărturisire ŞOCANTĂ pe Facebook. „Soţul meu nu mă…”

Andreea Bănică îşi ţine la curent fanii cu activităţile pe care la desfăşoară, iar atunci când nu este mulţumită de comentariul unui prieten virtual îi răspunde pe măsură.

10 iun. 2016, 12:09
ANDREEA BĂNICĂ, mărturisire ŞOCANTĂ pe Facebook. „Soţul meu nu mă…”

Andreea Bănică a participat la un eveniment monden şi a postat o imagine cu rochia pe care a purtat-o, scrie cancan.ro. Fanii şi-au exprimat părerea cu privire la ţinuta ei, iar ea le-a dat replica.

Citeşte şi Mesaj de la Andreea Marin: „Luni voi fi la Poliţie! Nu vă lăsaţi păcăliţi! Ce a păţit vedeta

„Eşti o frumuseţe, oricum eşti îmbrăcată! Atâta timp cât soţului tău îi place nu trebuie să intereseze pe altcineva ce îmbraci! Când va veni unul din cei care te critică şi îţi va plăti toate cheltuielile pe care acum le suportă soţul tău, atunci va putea să te critice. Până atunci, să-şi ţină gura răutăţile! Te pup, Andreea!”, i-a scris o admiratoare.

Citeşte şi Andreea Bălan se MĂRITĂ înainte să devină mamă

Andreea Bănică i-a răspuns: „Draga mea Gina, îţi multumesc frumos însă te anunţ că soţul meu nu suportă cheltuielile mele. Eu am o meserie frumoasă din care pot să trăiesc linistită. Muncesc mult şi fac asta cu mare drag de când aveam 4 anişori. Am fost învăţată de părinţi să muncesc, să am aspiraţii şi ambiţii mari. Nu mi-a dat nimeni nimic şi nici nu am luat nimic de la nimeni! Îmi suport cheltuielile de când eram copil. Normal că muncim amândoi mult pentru o viaţă mai bună”, a scris cântăreaţa.