Andreea Bănică, momente halucinante înainte de concert. „M-am bătut cu un TIR-ist! Se întâmplă!”

Andreea Bănică a dezvăluit un episod şocant petrecut chiar de un concert, la scurt timp după ce trupa Blondy se destrămase. Artista a povestit acum despre cum s-a bătut cu un şofer de tir!

08 sept. 2021, 13:02
Andreea Bănică, momente halucinante înainte de concert. „M-am bătut cu un TIR-ist! Se întâmplă!”

Andreea Bănică, momente halucinante înainte de concert. Andreea Bănică a relatat  la  Unica Urban Party o întâmplare pe care nu o poate uita niciodată. Vedeta a povestit că abia se despărțise de colega ei de trupă, Cristina Rus, iar pe drum spre concert a avut parte de o situație neașteptată.

Andreea Bănică, momente halucinante înainte de concert

Andreea Bănică a dezvăluit că s-a bătut cu un șofer de TIR. „Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un TIR-ist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire. Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor pentru un bărbat să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit”, a declarat Andreea Bănică pentru Unica.

Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie: „I-a luat mințile lui Lucian”

„Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul. Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi”, a mai spus Andreea Bănică.