Andreea Bănică s-a accidentat la picior. Vedeta nu mai poate merge: „14 zile m-am pricopsit cu orteză asta”

Andreea Bănică s-a accidentat la picior. Artista are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Ei bine, ultimele vești nu sunt tocmai plăcute.

15 mart. 2023, 11:31
Andreea Bănică s-a accidentat la picior. Vedeta nu mai poate merge: „14 zile m-am pricopsit cu orteză asta”

Andreea Bănică s-a accidentat la picior. Vedeta este foarte activă, pe lângă cariera de artist, are și niște business-uri de care se ocupă împreună cu soțul ei. Ei bine, recent, a dat o veste tristă fanilor și anume că are probleme la un picior, fără să se fi lovit sau căzut.

Citește și: Andreea Bănică își construiește casă nouă. Cântăreața a publicat primele imagini din interior: „Dacă vedeți camerele copiilor”

Andreea Bănică s-a accidentat la picior

Andreea Bănică a anunțat trece printr-o perioadă delicată și este nevoită să poarte o orteză medicală timp de două săptămâni. „Nu știu dacă se vede tristețea pe față mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișca, deplasa așa cum o fac de obicei. Ei bine, am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit… ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine! 14 zile m-am pricopsit cu orteză asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau carja pentru că altfel îl voi bagă și pe dreptul într-o orteză. Chinul naibii să mergi așa… S-a dus naibii și sportul meu”, a transmis Andreea Bănică.

Unii fani i-au transmis mesaje frumoase, de încurajare, iar alții au criticat-o pe Andreea Bănică, pentru că se plânge prea des și își etalează ținutele scumpe.

Nu te mai plânge de la o nimica toată, sunt cazuri reale mult mai grave, tu bucura-te că totul este bine la ține acolo/ Geantă aia dacă nu o țineai așa nici nu știam că e de la YSL, te lauzi cam mult cu ce ai și nu îți stă bine. Știe lumea că ai bani nu trebuie să te expui cu fiecare lucru așa extrem. Însănătoșire grabnică!/

Pentru oricare dintre noi atunci când apar probleme de sănătate nu e ușor deloc din punct de vedere psihic, te înțeleg perfect… tot ce îți doresc e să ai răbdare și multă sănătate!/ Data viitoare, încearcă să pasezi din responsabilități și să fii si mulțumită cu ce pot face alții să te ajute„, au scris fanii vedetei pe Facebook.