Andreea Bănică trece prin momente dificile: „Este bolnav şi în ultima vreme l-am neglijat foarte mult”

Andreea Bănică trece prin momente dificile. Atât artista, cât şi ceilalţi membri ai familiei sunt foarte trişti, deoarece căţelul familiei, Nino, este foarte bolnav şi are nevoie de îngrijiri medicale, dar şi de atenţia familiei.

15 iul. 2022, 17:57
Andreea Bănică trece prin momente dificile: „Este bolnav şi în ultima vreme l-am neglijat foarte mult”
Andreea Bănică trece prin momente dificile

Andreea Bănică trece prin momente dificile. Cântăreaţa a fost absentă pe rețelele de socializare, în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă căţelul ei. Nino face parte din  familie de aproximativ 15 ani.

Andreea Bănică trece prin momente dificile

Dacă nu am mai fost așa activă în ultima perioada este și pentru faptul că Nino este bolnav… îmi doresc să ne mai bucurăm împreună, să îl mai văd murdărel, să îl mai spăl la funduleț, să mai facă pipi în casă, să mai găurească o canapea, să mai roadă un pantof, să îi mai suport trăznăile, să mai fugă după pisici, să se mai înfoaie la câte un câine mai mare că el, să îl pupe pe Lucian mai mult decât pe mine. Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult.

Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta, încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă ierte și să îi promit că nu voi mai greși , că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spală și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile… Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune.„, a fost mesajul postat de Andreea Bănică pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Andreea Bănică, ofertă incredibilă din partea unui studio de videochat

De regulă, Andreea Bănică e obișnuită să primească propuneri legate de promovarea produselor diverselor branduri. De această dată, însă, a fost contactată de un studio de videochat. „Mă ocup de campaniile online, lucrez cu multe branduri, care m-au solicitat. Asta pentru că eu am o comunitate care mă urmărește, e vorba despre ce expui, ce le oferi oamenilor, despre fidelitatea lor, despre faptul că am experiență, doi copii, o familie frumoasă, unită, de atâția ani. E vorba de încrederea pe care o emani, ca să poți promova niște lucruri”, a spus artista.

Andreea Bănică a refuzat propunerea insistentă a acestora ,,Chiar am refuzat o reclamă la videochat. Trebuia să le ofer experiența mea, m-au găsit tocmai pe mine, cu familie. Pentru niciun ban din lume nu aș face asta, nu mi se potrivește. Eu cu un singur bărbat, ce să le zic fetelor, decât lăsați-vă de meserie. Asta a fost maximă, chiar am râs mult, pentru că tot insistau”, a afirmat artista.