Fiica Andreei Berecleanu face ravagii în mediul online. Cum arată tânăra, stabilită în Marea Britanie

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, a moștenit frumusețea mamei sale, iar acum, la vârsta de 20 de ani lucrează ca model și s-a stabilit în Marea Britanie.

15 dec. 2021, 14:30

Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, Eva, are 20 de ani și a moștenit frumusețea mamei sale. Tânăra este o adevărată senzație în mediul online, unde are mii de fani.

EXCLUSIV. Fiica Andreei Berecleanu are iubit. Eva s-a cuplat cu un controversat băiat de oraş şi s-a mutat cu el. Primele imagini cu cei doi

Eva Zaharescu s-a stabilit în Marea Britanie, unde lucrează ca model pentru diferite branduri de lux. Tânăra are ochii căprui și o talie de viespe, iar personalitatea ei strălucește în pozele de pe Instagram, fiind o prezență extrem de rafinată.

Eva Zaharescu a avut o relație pasională cu reporterul de la Accces Direct, Ștefan Manolache. Cei doi au fost împreună doar trei luni, perioadă în care s-au afișat pe rețelele de socializare și păreau extrem de îndrăgostiți.

La momentul actual fiica Andreei Berecleanu se împarte între Londra și București, unde mai vine ocazional pentru a-și revedea familia și a se revedea cu prietenii. Eva Zaharescu urmează cursurile Institului de Design vestimentar Marangoni, din Londra.

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Fiica Andreei Bercleanu a petrecut singură de ziua ei!

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Cei doi s-au afişat pentru prima dataă în iulie și păreau extrem de îndrăgostiți. La numai trei luni s-au despărțit!

Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. „Abia când eram nevasta lui am aflat că era şi el pe scenă!”
Ștefan Manolache avea renumele unui mare cuceritor. Bărbatul a avut mai multe relații cu femei celebre de la noi, printre care se numără Andreea Antonescu, Ioana Grama, dar și Silvia de la „Bravo! Ai stil” şi Calina, nepoata fostului premier Petre Roman. „Prințișorul taxiurilor”, așa cum este poreclit Ștefan Manolache în showbiz, a devenit tată în luna aprilie, însă a decis să se despartă de mama fetiței sale. Fostul iubit al Evei Zaharescu nu a rămas prea mult singur, pentru că acum se afișează cu o nouă domnișoară. Recent, Ștefan Manolache a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu noua cucerire, Andreea, o fostă concurentă la „Puterea Dragostei”.

Între timp, Eva Zaharescu a împlinit 20 de ani şi a organizat o petrecere de ziua sa de naștere. Tânăra nu pare că suferă deloc după despărțirea de Ștefan Manolache și s-a distrat toată seara!