Andreea Berecleanu, anunţ de ultimă oră după ce nu a mai apărut la Prima TV. „Am dreptul la confidențialitate. Nu vreau să vorbesc despre asta”

Andreea Berecleanu a explicat că nu va mai apărea în următoarea perioadă la Prima TV şi a dezvăluit care este motivul pentru care nu a prezentat ştirile miercuri la acest post de televiziune.

14 oct. 2021, 23:22
Andreea Berecleanu, anunţ de ultimă oră după ce nu a mai apărut la Prima TV. „Am dreptul la confidențialitate. Nu vreau să vorbesc despre asta”

Andreea Berecleanu nu a prezentat ştirile ieri, iar cel care i-a ţinut locul a fost Marius Saizu, știristul care prezintă buletinul la Prima TV în weekend. În urma absenței, prezentatoarea TV a fost contactată pentru a afla care este motivul din spatele deciziei.

Astfel, Andreea Berecleanu a dezvăluit că nu este vorba despre o problemă gravă de sănătate şi nici despre vreo vacanţă.

„El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu, conform Libertatea.ro.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu: „Sunt lucruri speciale pentru mine”

Andreea Berecleanu, mărturii despre copilărie şi şcoala „de protocol” făcută în comunism. „Eram o oaie ratacită”

De asemenea, Andreea Berecleanu a scris pe pagina ei de socializare unde mesaj în care a descris modul în care sistemul educațional din România a evoluat în ultimii 30 de ani.

„Nu m-as fi gandit niciodata ca mai exista asa ceva, la 30 de ani de la Revolutie! Imi aduc aminte ca pe tot parcursul scolii, inainte de ‘89, orice nou profesor, poate cu putine exceptii, deschidea catalogul invers. Ba chiar invatasem sa apreciez si numarul secundelor pana ajungea la profesia si locul de munca al parintilor mei. Fiind a 4 a in ordinea alfabetica, profesorul ridica privirea destul de repede pentru a face legatura intre chipul meu si eventualele curiozitati/posibilitati/relatii/beneficii pe care le imagina legat de apartenenta alor mei la o anume clasa sociala.

Scoala primara, gimnaziala si Liceul Ion Creanga erau “de protocol”, fiind conduse de Maria Postelnicu, sotia ministrului de interne din acea perioada. Eu eram o oaie ratacita si spre surprinderea tuturor, ai mei nu erau nici membri de partid! Asta nu mi-a stirbit niciodata din popularitatea si simpatia din partea colegilor si profesorilor. Ca e acel “ceva” ce nu poate fi cumparat ci doar masurat in clipe unice, care raman pentru o viata. Asa incat, si astazi cand ma intalnesc cu fosti colegi, ne bucuram de amintirile noastre fantastice”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, mărturisire dureroasă despre Revoluţia din 1989. „Dacă aş fi rămas acolo, nu aş mai fi trăit!”