Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante despre moartea tatălui său: „Au urmat trei luni de încercare de a-l salva”

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Aceasta și-a pus inima pe tavă și a vorbit despre părinții săi și despre cât de tare a afectat-o moartea tatălui său.

11 aug. 2023, 10:19
Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante despre moartea tatălui său: „Au urmat trei luni de încercare de a-l salva”
Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante despre moartea tatălui său: „Au urmat trei luni de încercare de a-l salva”

Andreea Berecleanu a împărtășit detaliile experienției dureroase legate de trecerea tatălui său în neființă. Prezentatoarea TV a nutrit un profund sentiment de iubire față de părintele ei, iar dispariția sa a avut un impact semnificativ. Personalitatea de la Prima TV a împărtășit detalii despre cum mama sa a fost alături de tatăl său până în ultimele clipe, inclusiv în spital, în urma unui AVC suferit de acesta.Pe lângă aceasta, Andreea Berecleanu a dezvăluit informații legate de relația dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel.

Citește și: Ce se mai întâmplă în viața lui Andrei Zaharescu. Decizia radicală pe care a luat-o după divorțul de Andreea Berecleanu

„Da, mama este un om bun, generos, sufletist, vesel, sensibil. Cele mai bune lucruri de pe Pământ s-au strâns în ea. Știți, am recitit o compunere din copilărie, în care o descriam exact cum o fac și acum. Ochii mei de copil o văd doar așa: răbdătoare, blândă, frumoasă. Nu m-am ridicat încă la sufletul mamei mele, aspir. Poate îmi lipsește înțelepciunea, poate tactul, poate spiritul de sacrificiu la un nivel atât de profund. Îmi este alături mereu, fără excepție. Și eu, ei”, a povestit prezentatoarea TV pentru Viva.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că mama ei a fost alături de tatăl Andreei Berecleanu până în ultima clipă. Când acesta se afla în spital, mama vedetei de la Prima a stat acolo zi și noapte.

„Da, tata a plecat prea devreme, deși avea 78 de ani. A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav, a făcut un AVC, au urmat trei luni de încercare de a-l salva, a stat în spital în această perioadă. Au fost momente grele. Nu a rezistat. Mama i-a fost alături în tot acest timp, nu s-a dezlipit de el, la propriu. A stat lângă patul lui, de cele mai multe ori, pe un scaun. Noaptea, avea un pat alături și se mai odihnea. Când stătea pe scaun, își legase o eșarfă de încheietura mâinii lui, pentru a nu ațipi. Tata a fost un bărbat-spectacol, plin de temperament, efervescență, o personalitate dinamică, păstrându-și eleganța clasică. Tata întorcea priviri pe stradă mai ceva ca o femeie, doar că nu s-a folosit de acest farmec masculin, așa cum se întâmplă de obicei în cazul bărbaților frumoși. Iubea familia, toată copilăria mea a ținut să ne fim aproape mereu. Frați, veri, mătuși, părinți, bunici, unchi, nu exista niciun eveniment sau weekend fără aceste întâlniri. Aceste amintiri au contribuit la felul în care mi-am crescut și eu copiii. Eva și Petru au fost extrem de atașați de tata. Eva are fotografia lui pe ecranul telefonului și ochii lui replicați sub formă de tatuaj permanent pe braț. Noi toți știm că ne veghează de Sus. Amprenta lui a rămas în sufletele noastre pentru totdeauna”,  mărturisit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a mai povestit și despre relația dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel.

„A fost la Iași, când tata era student la Construcții. Atunci s-au întâlnit și au trăit o perioadă frumoasă cântând. Aveau aceleași repere în privința preferințelor muzicale, culturale, frecventau aceleași cercuri artistice. După ce a mers o perioadă în paralel și cu meseria lui de bază, cea de constructor, dar și cu cea de cântăreț profesionist, după 15 ani, tata a renunțat. Mă născusem eu deja și era prea mult să reziste cu două joburi atât de solicitante. Dormea doar 3, 4 ore pe noapte, cel mult. Iar Sandu Arșinel a mers mai departe pe drumul artistic care i-a adus celebritatea și pentru care l-au iubit atât de mult românii. De altfel, venind la același spital unde era internată și soția lui, tot la Neurologie, Sandu Arșinel îl vizita și pe tata, de fiecare dată. Îi era foarte greu să-și vadă soția și prietenul în suferință. Acum s-au întâlnit toți, așa se spune…”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.

Citește și: Andreea Berecleanu e în doliu. A murit una dintre cele mai importante persoane din viața ei: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit”