Andreea Berecleanu e în doliu. A murit una dintre cele mai importante persoane din viața ei: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit”

Andreea Berecleanu trece prin momente grele. Bunica ei, una dintre cele mai importante persoane din viața ei, a murit la 96 de ani.

02 mai 2023, 12:46
Andreea Berecleanu e în doliu. A murit una dintre cele mai importante persoane din viața ei: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit”

Andreea Berecleanu a făcut anunțul trist pe pagina sa de Facebook și a scris și un mesaj emoționant în care a explicat ce a însemnat bunica ei pentru ea.

„Aceste mâini împreunate sunt esență acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat că moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El!”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare, alături de o serie de fotografii cu bunica sa.

Citește și Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui corp de invidiat la 47 de ani. Cum reuşeşte să se menţină în formă şi ce spune despre operaţiile estetice

Femeia i-a fost alături nepoatei sale în cele mai importante momente. În 2016, atunci când s-a căsătorit, Andreea Berecleanu a postat o fotografie cu bunica ei de la nuntă, mărturisind că e foarte fericită că a avut-o alături.

„Si bineinteles, EA! Sunt cea mai fericita nepoata. In aceasta luna, va implini 90 de ani. E bine, lucida, se bucura de stranepoti si de momentele noastre!”, scria atunci vedeta pe social media.

Citește și Trucul la care Andreea Berecleanu apelează ca să scape rapid de câteva kilograme: „Atunci când mă îngraş mai mult de 3-4 kilograme, se declanşează un fel de alarmă”