Andreea Esca a început să plângă în direct. Ce s-a întâmplat de ziua ei: „Pentru mine, a fost ca a doua mamă”

Andreea Esca a început să plângă în direct. Jurnalista a împlinit 50 de ani pe 29 august 2022, ocazie cu care a organizat o scurtă călătorie, dar și o petrecere de pomină în Istanbul, unde au fost alături cele mai apropiate persoane.

30 aug. 2022, 14:19
Andreea Esca a început să plângă în direct. Ce s-a întâmplat de ziua ei: „Pentru mine, a fost ca a doua mamă”
Andreea Esca a început să plângă în direct

Andreea Esca a început să plângă în direct. Vedeta a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde surprizele au continuat și după petrecerea cu 70 de invitați pe care a avut-o. Revenită în țară, colegii de breaslă i-au organizat și ei o surpriză, cu tort, baloane și muzică.

Andreea Esca a început să plângă în direct

Însă, cea mai emoționantă parte a avut loc chiar în fața camerelor de filmat. Și asta pentru că prezentatorul i-a adus în fața un om tare drag ei, despre care are numai cuvinte de laudă și de la care a învățat cele mai importante lecții de viață.

E foarte important ca cei mici să aibă educatori cu har, ei pot fi mai importanți decât părinții. Pentru mine, doamna Stavăr a fost ca a doua mamă. Cred că acum are 84 de ani, mai mare ca mama”, a spus Andreea Esca la TV.

Citeşte şi: Andreea Esca a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Ce greutate are știrista la 49 de ani

Ulterior, a apărut și doamna învățătoare, moment în care Andreea Esca a început să plângă, fără să mai țină cont că este în direct. Avându-și mentorul aproape, știrista s-a reîntors în timp amintindu-și că pe vremea când era doar un copil visul ei era să devină nora doamnei.

S-a hotărât să ne facă să plângem, Cătălin. Probabil e de la vârstă. Sunt nora doamnei, așa era prevăzut, dar nu ne-am mai înțeles. Așa ziceam noi două pentru că are un băiat foarte frumos, care era mult mai mare ca mine atunci. Stăteam vis-a-vis, ne duceam împreună la școală, veneam de la școală. Eu îi mulțumesc pentru tot, pentru pasiunea mea pentru teatru, este clar că de aici a pornit, m-a învățat să vorbesc bine, clar, corect. O să se bucure mama mea că ne vede la televizor”, a spus Andreea Esca.

La rândul ei, învățătoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa jurnalistei  și spune că dintotdeauna a fost preferata ei, prezentatoarea făcându-se cu ușurință plăcută de toată lumea. ”Așa te-am învățat eu, să plângi? Nu, să râzi, să petreci. Am ales-o șefa clasei, colegii o iubeau foarte mult, era iubită de familia mea, era invitata mea mereu la teatru, stătea în banca întâi, pe rândul de la mijloc. Ea rămâne preferata mea dintre eleve”, a declarat și doamna învățătoare.