Andreea Esca a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Ce greutate are știrista la 49 de ani

Andreea Esca a slăbit 6 kilograme după ce a realizat că nu se mai simte bine în propria piele.

10 aug. 2022, 11:32
Andreea Esca a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Ce greutate are știrista la 49 de ani

Esca a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, fără să renunțe la un produs pe care îl îndrăgește.

Prezentatoarea TV a fost ajutată de către un specialist în nutriție, care i-a făcut mai multe analize și i-a spus exact care sunt alimentele pe care să le consume. Cu toate acestea Esca nu a renunțat la pâine.

Citește și Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. S-a urcat direct pe scenă: „Pot să consider că a fost petrecerea de ziua mea”

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.

Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase.

Adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot.

Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a declarat Andreea Esca în urmă cu ceva vreme, potrivit redactia.ro.

Andreea Esca a apelat la un medic specialist cu care colabora deja fiica sa, Alexia Eram. Știrista de la Pro TV a vrut să scape de 5-6 kilograme care îi dădeau bătăi de cap și să ajungă la o greutate în care să se simtă bine.

Celebra prezentatoare cântărește la 49 de ani, în jur de 58 de kilograme. Vedeta a mărturisit că pentru a-și atinge țelul propus, nu a mai consumat dulciuri și zahăr.

Singurul „dulce” pe care și l-a permis Esca au fost fructele, subliniind cu această ocazie că nu poate avea un stil de viață sănătos o perioadă foarte lungă de timp.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a declarat Andreea Esca

Citește și Andreea Esca are o vilă în Snagov. Cum arată casa de vacanţă a ştiristei