Andreea Esca a terminat scrisoarea pentru Moş Crăciun. Ce cadou vrea să primească

La televizor este o persoană matură şi serioasă, dar în timpul liber Andreea Esca este o fire deschisă şi veselă. Acest lucru se întâmplă datorită copiilor care îi oferă o sursă de energie inepuizabilă. Cum cei mici ştiu că Moş Crăciun vine doar dacă îi trimiţi din timp o scrisoare cu toate dorinţele, şi Andreea Esca a finalizat acea scrisoare.

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 09:25
Andreea Esca a terminat scrisoarea pentru Moş Crăciun. Ce cadou vrea să primească

Andreea Esca este convinsă de faptul că Moş Crăciun există, motiv pentru care, de când se ştie, îi trimite şi o scrisoare cu câteva săptămâni înainte. Anul acesta prezentatoarea TV îşi doreşte să primească în dar de la Moş Crăciun sănătate şi un inel: „Vreau sănătate, da, însă îmi doresc şi un inel!”.

Nu doar pentru că tradiţia recomandă ca de Crăciun să petreci în familie, dar şi pentru că atmosfera este una încărcată de magie, Andreea Esca va petrece şi anul acesta Crăciunul acasă.

Andreea Esca a dezvăluit SECRETUL căsniciei sale cu Alexandre Eram

„Moş Crăciun există, cum să nu!? Şi eu şi copiii i-am scris, încă de la începutul lunii şi, cu siguranţă va veni. Eu îmi doresc, în primul rând, sănătate pentru familia mea, să fim fericiţi şă să ne ţină Dumnezeu ca şi până acum. Iar ca lucruri materiale, vreau un inel. Da, un inel, pentru că ador bijuteriile. Şi nu pentru că sunt femeie, ci pentru că am făcut o pasiune pentru ele. Şi eu fac cadouri, la rândul meu. Moşul vine pentru toată lumea. Şi eu am primit scrisorile celorlalţi.

Crăciunul este sărbătoarea familiei. De Revelion mai poţi pleca şi separat, în alte locuri. Dar de Crăciun se stă acasă. Noi, cel puţin, asta încercăm să facem an de an. Nu prea putem să-i aducem pe părinţii lui Alex, dar facem cumva să-i vedem şi pe ei în perioada asta”, a declarat Andreea Esca pentru SpyNews.

Citeşte şi  Legătura neştiută dintre Klaus Iohannis şi Andreea Esca FOTO