Andreea Esca îl sărbătorește astăzi pe soțul ei, Alexandre Eram. Ce urare i-a transmis prezentatoarea acestuia: „M-am prins într-un final care este diferența dintre noi”

Andreea Esca are un motiv mare de bucurie astăzi. Soțul prezentatoarei, Alexandre Eram, împlinește astăzi 53 de ani.

27 mart. 2023, 13:16
Andreea Esca îl sărbătorește astăzi pe soțul ei, Alexandre Eram. Ce urare i-a transmis prezentatoarea acestuia: „M-am prins într-un final care este diferența dintre noi”
Andreea Esca, mesaj emoționant pentru soțul ei cu ocazia zilei de naștere

Motiv de sărbătoare astăzi pentru Andreea Esca. Soțul prezentatoarei împlinește frumoasa vârstă de 53 de ani, iar cu această ocazie vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, unde o mulțime de admiratori i-au transmis urări lui Alexandre Eram.

La fel ca în anii trecuți, Andreea Esca a ținut să îl surpindă pe soțul ei cu o declarație de dragoste prin care își exprimă iubirea și aprecierea. Cei doi formează un cuplu de mai bine de două decenii, iar în tot acest timp vedeta a realizat care este adevărata diferență dintre ea și soțul său.

Citește și: Trucul clasic de frumusețe la care Andreea Esca nu a apelat niciodată. „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă”

„La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează 😂! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!
M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table și lui, șah!”, a scris Andreea Esca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Citește și: Mihaela Geoană, petrecere de lux la aniversarea a 60 de ani. Andreea Esca, pe lista vedetelor invitate FOTO

Prezentatoarea i-a făcut o urare și nașului ei de cununie, George Copos, care astăzi împlinește 70 de ani. Alături de acest mesaj a postat și o imagine cu omul de afaceri.

 

„La mulți ani, George Copos!”, a fost mesajul Andreei Esca.